KONGEPAR OG DERES FIRE BøRN SKAL TIL OL

Knap er verdens største cykelløb, Tour de France, slut før endnu en massiv sportsbegivenhed finder sted i Frankrig. Det er nærmere bestemt landets smukke hovedstad, som bliver bagtæppe for OL 2024. 

Og når Paris slår portene op til De Olympiske Lege, vil den belgiske kongefamilie være blandt de fremtrædende gæster, der vil overvære begivenhederne. 

Gennem en pressemeddelelse har kongeparret bekræftet deres deltagelse ved en række eksklusive arrangementer, der markerer begyndelsen på verdens største sportsbegivenhed.

Læs også

Dronning Mary med kæk bemærkning - får politifolkene til at bryde ud i grin: Se videoen her

Kongeparrets program begynder torsdag den 25. juli, hvor de vil nyde en middag under den ikoniske Louvre-pyramide. Denne begivenhed arrangeres af præsidenten for Den Internationale Olympiske Komité.

Fredag den 26. juli byder på endnu flere højdepunkter. Først skal de besøge Lotto Belgien House, et centralt samlingspunkt for partnere, medier og belgiske fans, der er i Paris for at støtte deres atleter. 

Dagen kulminerer med åbningsceremonien for De Olympiske Lege, hvor kongeparret vil overvære den spektakulære begivenhed fra Pont Alexandre III, som er en af Paris' mest berømte broer.

Lørdag den 27. juli vil kongeparret overvære overvære mændenes hockeykamp mellem Belgien og Irland. Efter kampen besøger de den olympiske landsby for at spise frokost med de belgiske atleter. Men det kongelige engagement i OL slutter ikke her. Kongeparrets fire børn prinsesse Elisabeth, prins Gabriel, prins Emmanuel og prinsesse Eléonore vil overvære De Olympiske Lege fra den 7. til den 10. august.

Læs også

Dødelig delikatesse: Denne ret forårsager flere tusinde tilfælde af aggressiv kræft hvert år

Katerina Pitzner sætter ord på sit forhold til penge: "Den var den værste oplevelse"

2024-07-24T06:08:02Z dg43tfdfdgfd