KRISTOFFER OLSSON I FREMGANG: VITALE ORGANER FUNGERER

Superligaprofilen Kristoffer Olsson har fortsat ikke været ved bevidsthed, siden FC Midtjylland-spilleren tirsdag i sidste uge mistede bevidstheden i sit eget hjem, men der er alligevel fremgang at spore.

Svenskerens vitale organer har nemlig ikke taget skade.

Det siger FC Midtjyllands administrerende direktør, Claus Steinlein, til klubbens hjemmeside sent fredag eftermiddag.

- Seneste nyt er, at Kristoffers vitale organer fungerer, og at lægerne ser små forbedringer, men situationen er fortsat alvorlig, og han har stadig ikke været ved bevidsthed, siger Claus Steinlein.

Olsson er indlagt i respirator på Aarhus Universitetshospital. Han blev ramt af en akut opstået sygdom relateret til hjernen. Sygdommen skyldes ikke selvskade eller udefrakommende faktorer, har FC Midtjylland oplyst.

Svenskeren har været omgivet af sine nærmeste familie siden indlæggelsen, og dele af superligaklubbens stab har også besøgt fodboldspilleren.

Fredag aften skal kollegerne kæmpe for at ære Olsson på fodboldbanen, når FC Midtjylland spiller en vigtig topkamp hjemme mod FC København. Her er det planen, at Olsson skal hyldes i kampens ottende minut, fordi svenskeren bærer rygnummer 8.

28-årige Olsson var i efteråret en nøglefigur på det FCM-hold, der efter en træg start endte med at være rækkens bedste hold ved vinterpausen.

Den centrale midtbanespiller har spillet for FC Midtjylland siden sommeren 2022. Han var også en del af klubben tidligere i karrieren og står i alt noteret for 86 kampe i Danmarks bedste række. Dertil kommer en række pokalkampe og europæiske kampe for den danske klub.

På klubplan har han også repræsenteret AIK Stockholm, Krasnodar og Anderlecht på seniorplan, mens han var ungdomsspiller i IFK Norrköping og Arsenal.

Han har spillet 47 A-landskampe for Sverige og var også med, da Sverige i november senest spillede en betydende kamp.

/ritzau/

2024-03-01T16:40:41Z dg43tfdfdgfd