LAGDE DU MæRKE TIL DET? I AL STILHED HAR NOVAK DJOKOVIC GJORT DET IGEN

Novak Djokovic har for alvor fundet formen i French Open, hvor han inden længe tager hul på fjerde runde runde, hvor han står ansigt til ansigt med den argentinske stjerne Francisco Cerundolo.

Og selvom man skulle tro, at den serbiske stjerne ikke kan vinde mere, så fortsætter han med at skrive sig ind i historiebøgerne ved at slå endnu en rekord.

En rekord han stjæler fra Roger Federer, da han slog italieneren Lorenzo Musetti.

Læs også

Tennisstjernen Stefanos Tsitsipas langer ud efter egen far: "Hold kæft"

Sejren markerede Novak Djokovic's 369. sejr i Grand Slam-turneringer, og det overgår Roger Federers tidligere rekord.

Det skriver b92.net.

Efter den intense femsæts kamp mod Lorenzo Musetti, som sluttede kl. 03:07 om natten, lagde Novak Djokovic heller ikke skjul på, at det var en af hans største sejr i karrieren.

Novak Djokovic ser også for alvor ud til at have fundet rytmen igen efter en svær periode, hvor hverken resultaterne eller spillet på banen har været som de skulle.

Flere rekorder

Novak Djokovic' karriere har budt på mange rekorder, herunder et hav af Grand Slam- og Masters-titler samt flest antal uger som nummer et på ATP-listen.

Men sagen var en helt anden med denne specifikke rekord for flest sejre i de største turneringer, der gik relativt ubemærket hen.

Novak Djokovic får mulighed for at udbygge føringen, når han senere i dag, mandag, skal i aktion og jagte endnu en sejr i kampen mod French Open-trofæet.

Læs også

Derfor er Aneke Rune ikke længere til stede ved alle Holgers kampe

Novak Djokovic kommer med stor indrømmelse

2024-06-03T13:32:54Z dg43tfdfdgfd