LEGENDARISK MåLMANDSTRæNER RAMT AF HJERTEANFALD

Den ungarnske klub har udsendt en meddelelse på deres Instagram-profil, hvor de beskriver, hvordan målmandstræneren blev pludselig syg om morgenen og derefter hastede til hospitalet, hvor lægerne konstaterede et hjerteanfald.

Læs også

Stort dansk mobilselskab opkøbt af konkurrent

Efter udtalelse: Har fået nok af Mette Frederiksen

Venstre når 'all-time low' i meningsmåling: "Det er nogle uheldige tal"

Det skriver Tv2

Árpád Sterbik, den anerkendte tidligere målmand og nuværende målmandstræner for den ungarske håndboldklub Veszprém, er på vej til bedring efter et hjerteanfald.

Klubben har udsendt en meddelelse på de sociale medier beskriver, hvordan Sterbik pludselig blev syg om morgenen og derefter hastede til hospitalet, hvor lægerne konstaterede et hjerteanfald.

Heldigvis har Sterbik reageret positivt på den akutte behandling, og Veszprém udtrykker forsigtig optimisme, idet han muligvis kan forlade hospitalets intensivafdeling allerede torsdag.

Som en følge af denne alvorlige hændelse, har Sterbik ikke kunnet ledsage sit hold til Champions League-semifinalen mod Aalborg, der spilles onsdag aften i Danmark.

Holdet står over for en vigtig kamp, efter at de vandt det første møde mellem de to hold med et resultat på 32-31, men nu må de navigere i kampen uden deres målmandstræners tilstedeværelse.

Sterbik, der oprindeligt er fra Spanien, har haft en fremtrædende karriere som spiller før han gik på trænerstolen. Han har spillet for flere topklubber, herunder FC Barcelona, RK Vardar, og selvfølgelig Veszprém.

Hans karriere omfatter også 78 landskampe for Spanien, og han har vundet adskillige internationale titler, inklusive VM- og EM-guld.

Sterbiks erfaring og ekspertise er uvurderlige for Veszprém, Ungarn, hvilket gør hans hurtige bedring endnu mere vigtig for holdet.

Læs også

Mølgaard, Mikkel Hansen og co. står over for storkamp: Én særlig ting skal ikke gentage sig

Viaplay fornyer aftale: Til stor glæde for mange sportsglade danskere

2024-05-01T10:47:44Z dg43tfdfdgfd