LEGENDE IKKE I TVIVL OM TEN HAG-FYRING: "HAN VED DET ALLEREDE"

Erik ten Hag 'ved allerede,' at kommer til at forlade Manchester United efter denne sæson. Sådan lyder det fra legenden Wesley Sneijder, der blandt andet har spillet for Inter Milan og Real Madrid.

Efter en succesfuld første sæson, hvor han førte De Røde Djævle til FA Cup-finalen, vandt Carabao Cup og sikrede Champions League-kvalifikation, har den tidligere Ajax-træner haft svært ved at bygge videre på succesen.

Læs også

Michael Laudrup stikker til storklub: Jeg forstår det slet ikke

Harry Kane tromler videre: Sætter endnu en rekord

Det betyder, at der kommer til at ske et skifte i trænerboksen. Dette er kun blevet forstærket efter, at Sir Jim Ratcliffe og INEOS har overtaget kontrollen over fodbolddelen i Manchester United.

Efter en tumultarisk sæson, er der en klar forventning om, at Ten Hag bliver fyret til sommer. Ajax siges at være ivrige efter at ansætte ham igen på grund af deres store kvaler, siden han forlod dem for to år siden.

Sneijder, der under sin glorværdige karriere ofte blev sat i forbindelse med et skifte til Old Trafford, mener, at Ten Hag er velvidende om, at hans tid i klubben er forbi.

"Selvfølgelig ved han allerede, at han bliver fyret," sagde han ifølge Voetbal Primeur til det hollandske tv-show Veronica Offside.

"Men du går ikke selv. Hvis jeg var ham, ville jeg sidde der behageligt, indtil han bliver fyret."

Ten Hag kan stadig føre Man United til en placering i top-6 i Premier League og vinde FA Cup-finalen mod Manchester City næste måned.

Men deres inkonsekvente form i ligaen, deres mangel på identitet og spillestil samt hans manglende evne til at forbedre spillere vil gøre det vanskeligt for ham at forlænge sit ophold på Old Trafford.

Manchester Uniteds fans har vendt sig mod Ten Hag

Under weekendens 1-1-kamp mellem Manchester United og Burnley, der ligger på 19.-pladsen i den bedste engelske række, blev den hollandske træner buhet ud af rasende United-fans.

Ten Hags renommé er dog fortsat meget stærkt i sit hjemland, og Ajax er klar til at hente ham tilbage. Fra 2017 til 2022 havde Ten Hag nogle utrolige år med de hollandske giganter.

Udover at føre dem til Champions League-semifinalen, vandt han to hollandske pokaltitler og tre ligatitler.

Læs også

Er nået til enighed: Her fortsætter Thomas Delaney karrieren

DBU deler kæmpe nyhed: Danske fans får unik mulighed

2024-05-02T10:39:17Z dg43tfdfdgfd