LYNGBY ER TæTTERE På MIRAKLET: FULDSTæNDIG VANVITTIGT

- Vi kan se for os, at miraklet kan se.

Sådan lyder det fra angriberen Frederik Gytkjær, efter at Lyngby mandag sikrede sig en vigtig 2-1-sejr over AaB i bunden af Superligaen.

Dermed har Lyngby fortsat mulighed for at sikre sig overlevelse i den sidste kamp, men det var der ikke mange, som havde forudset tidligere på sæsonen.

- Vi blev begravet i vinter, så det er en fuldstændig vanvittig præstation, at vi står her.

- Vi er godt klar over, at det stadig ikke er i vores hænder, men hvis det her lykkes, så er jeg i tvivl om, hvorvidt det nogensinde er sket før.

- Det er så vanvittigt et comeback, siger Frederik Gytkjær.

Glæden var også stor hos Lyngbys venstreback Brian Hamalainen.

- Det er en gyser til sidst. Nu har vi kæmpet så hårdt og i så lang tid i den rolle, som vi stadig har med at være en allerede dømt nedrykker.

- At vi har formået at vende skuden så meget, at vi er med til slut, det er et skulderklap til os, som vi skal være glade for, at vi har opnået.

- Nu har vi vist langt hen ad vejen, at vi kan gøre det. Så når vi står i sidste runde, skal vi prøve at gøre det færdigt, siger Brian Hamalainen.

Det var dog ikke kun inde på banen, at pulsen var på det højeste.

Ude på Lyngby-bænken hoppede og dansede cheftræner Freyr Alexandersson, som indrømmer, at det var en nervepirrende afslutning på kampen.

- Pulsen var høj, og jeg havde det også lidt fysisk dårligt. Man føler sig lidt magtesløs, men heldigvis havde vi forberedt os godt både mentalt og taktisk, siger Freyr Alexandersson og sætter ord på en mulig overlevelse.

- Jeg sagde engang, at der var 65 procent chance, og det er det stadig. Presset er på AaB, som det har været i længere tid.

- Det er også derfor, at AaB ikke præsterede godt nok. De er dygtige fodboldspillere, men de var nervøse, og det forstår jeg godt, siger Freyr Alexandersson.

Inden den sidste spillerunde står Lyngby, Horsens og AaB alle noteret for 27 point.

Lyngby kan sikre sig overlevelse ved at slå Horsens, mens AaB i det andet opgør skal tabe point til Silkeborg.

/ritzau/

2023-05-29T15:56:18Z dg43tfdfdgfd