MADS PEDERSEN INVOLVERET I DRAMA I KULISSEN: "DU SKUBBEDE TIL MIG"

På 5. etape var Mads Pedersen ude for et slemt styrt. Alligevel stod han klar til start, da både 6. og 7. etape skulle køres. Lørdag blev det meldt ud af Lidl-Trek, at han ikke ville stille til start ved 8. etape.

Det betyder, at de danske cykelfans ikke kommer til at se mere til Mads Pedersen i denne omgang. Han rejser for at kunne restituere efter sine skader, så han kan blive klar til OL, der køres senere på sommeren.

Læs også

Magnus Cort langer ud efter straf: "Sikke en joke"

Det der ikke måtte ske, er sket: Mads Pedersen færdig

Inden han forlod Tour de France valgte han dog at stille op til interviews med pressen. Her endte han tilsyneladende i en disput med en person fra ASO, der er organisationen, der står for at arrangere og afvikle Tour de France.

Ifølge Ekstra Bladet er en video af denne episode blevet delt på det sociale medie X af en spansk journalist, men den er senere blevet slettet.

Mediet skriver, at man i denne video kan se en tydeligt irriteret Mads Pedersen, der vælger at opsøge den førnævnte person fra ASO.

"Du skubbede til mig," lyder det fra en vred Mads Pedersen, der har selskab af en pressemedarbejder fra Lidl-Trek.

"Tænk dig lidt om. Du er ikke den store chef her. Du forstår ingenting," siger den danske stjerne også, inden han går tilbage mod busserne.

Ekstra Bladet har været i kontakt med både ASO og Lidl-Trek med henblik på at høre mere om, hvad der gik forud for denne episode. Der er dog ingen af dem, der har ønsket at kommentere på det.

Mads Pedersen er - som sagt - rejst hjem fra Frankrig, så han kan fokusere på at restituere og blive klar til OL i Paris.

Læs også

Tadej Pogacar melder opsigtsvækkende melding: Det er mærkeligt

Remco Evenepoel forklarer bizar episode: Det var jeg ret sikker på

2024-07-07T07:07:07Z dg43tfdfdgfd