MANCHESTER CITY FORBEREDT På AT MISTE KEVIN DE BRUYNE: HAR FUNDET 'DEN PERFEKTE AFLøSER'

Manchester City har den perfekte erstatning for Kevin De Bruyne klar, hvis han beslutter sig for at forlade klubben. Han er en af de største spillere i Premier Leagues historie, men hans fremtid i City ser fortsat mere usikker ud.

Den belgiske midtbanespiller er gået ind i det sidste år af sin kontrakt, og i en alder af 33 år er det usandsynligt, at City kommer til at tilbyde ham en ny langsigtet kontrakt. Der har været mange rapporter denne sommer, der forbinder ham med et skifte til Saudi-Arabien, hvor flere klubber er interesserede.

Læs også

Jesper Lindstrøm sætter ord på skifte: Det var hårdt for mig

Rasmus Højlund er populær: Ligger øverst på særlig liste

Den seksdobbelte Premier League-vinder overvejer angiveligt et liv i Mellemøsten, hvor Al-Ittihad skulle være favoritter til at sikre sig hans underskrift.

Selvom Pep Guardiola selvfølgelig gerne vil beholde De Bruyne, vil City ikke stå i vejen for deres højest betalte stjerne og kan ende med at sælge ham denne sommer for at undgå at miste ham gratis i 2025.

Hvis det ender med at være tilfældet, vil City sandsynligvis sigte mod at hente Bayern München-stjernen Jamal Musiala som hans erstatning. Det skriver Sportbible.

Den 21-årige har virkelig blomstret de sidste to sæsoner og tog sin imponerende form med til EM, hvor han scorede tre mål, inden Tyskland røg ud i kvartfinalen. Ifølge CaughtOffside frygter Bayern, at Musiala kan blive fristet til at bytte Bundesligaen ud med Premier League.

Fastlåste kontraktforhandlinger med Alphonso Davies og Joshua Kimmich kan spille en rolle. Hvis begge forlader klubben som på en fri transfer næste sommer, vil Bayerns trup blive betydeligt svækket, hvilket ikke er ideelt for Musialas ønske om at kæmpe om Champions League hver sæson.

Ifølge Christian Falk kan det ende med, at City beslutter sig for at udnytte usikkerheden og overbevise Musiala om at slutte sig til dem.

"Der er en idé i Manchester City om at forsøge at hente ham som efterfølger til Kevin De Bruyne. Jeg ved ikke, om den belgiske landsholdsspiller vil forlade Bayern denne sommer eller næste, men historien om De Bruyne i Manchester City er ved at nå sin ende," skrev Falk i sin Fact Files-kolonne.

"Musiala voksede op i England, og jeg tror, han altid har haft et øje på Premier League. Så dette ville være den næste store fare for Bayern München."

Læs også

Premier League-klub er interesseret i at hente Alexander Bah

FCK vil på indkøb i Manchester United

2024-07-27T11:49:56Z dg43tfdfdgfd