MANCHESTER CITY KLAR TIL AT SæLGE KEVIN DE BRUYNE: OVERRASKENDE SKIFTE

Manchester City står over for en potentiel æraafslutning, idet rygterne svirrer om, at den belgiske midtbanemester Kevin De Bruyne kan være på vej væk næste sommer.

De Bruyne har været en hjørnesten i Citys succes siden sin ankomst i 2015. Han har præget Premier League med sin visionære spilfordeling og målfarlige støvler. Med fem Premier League-titler og utallige assists under bæltet, har han været en afgørende faktor i Citys dominans.

Men tiden venter ikke på nogen, heller ikke for fodboldikoner. Nu er De Bruyne blevet 32 år gammel, og meget tyder på, at Manchester Citys ledelse ser frem mod en tid uden belgieren.

Klubben har allerede sagt farvel til store navne som Sergio Aguero og Raheem Sterling, og nu kan De Bruyne være den næste i rækken.

Ifølge TEAMtalk er Saudi Pro League-klubben Al-Nassr ivrige efter at sikre sig De Bruynes underskrift, og City skulle være villige til at lade ham gå for omkring 447 millioner danske kroner.

Det skriver fodboldmediet FourFourTwo.

De Bruynes sæson har ikke været uden udfordringer, idet han har kæmpet med skader siden sæsonstarten.

Hans fysiske tilstand har været en bekymring, og det kan være, at City ser dette som det rette tidspunkt at kassere ind, mens hans salgsværdi stadig er høj. Et skifte til Al-Nassr ville ikke kun være en finansiel gevinst for City, men også give De Bruyne en chance for at spille sammen med stjerner som Cristiano Ronaldo og Sadio Mane.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2023-11-09T17:16:10Z dg43tfdfdgfd