MANCHESTER UNITED ER KLAR TIL AT SæLGE TO OFFENSIVE PROFILER

De Røde Djævle forventes at være en af de mest aktive klubber i sommerens transfervindue. Der er flere spillere, der forventes at forlade klubben, inden nye spillere kan hentes til Old Trafford.

Mens fremtiden for mange af United-spillere stadig er uafklaret, har en nylig rapport fra Mirror afsløret, at klubben allerede har besluttet sig i forhold til både Antony og Marcus Rashford.

Læs også

Interesse fra Premier League: Harry Kane træffer stor beslutning om fremtiden

Trist nyt for Joakim Mæhle

Klubben er 'klar til at minimere deres tab' og vil godkende deres salg, hvis det rette bud lander. Det kræver dog, at der rent faktisk er en klub, der er villige til at betale for de to offensive profiler til sommer.

For Antony har de første to år på Old Trafford været skuffende - og det er bestemt ikke en overdrivelse. Brasilianeren har ikke levet op til hypen efter sit skifte fra Ajax i 2022 for 86 millioner pund.

Også Rashfords problemer er velkendte. Den engelske kantspiller har været en skygge af den spiller, han tidligere var, og hans kropssprog antyder, at han er utilfreds i klubben.

Som forberedelse på den 26-årige spillers afgang, siges United nu at være klar til at sælge deres akademitalent 'til den rette pris'.

Tottenham og Arsenal har begge tidligere været forbundet med den 25-årige, men de to klubbers aktuelle interesse er ukendt. Desuden har der også før været meldinger om, at der skulle være interesse for Rashford i Paris Saint-Germain.

Der er også en klar forventning om, at der bliver hentet flere nye spillere til klubben til sommer. INEOS-rigmand Sir Jim Ratcliffe siges at være klar til at investere en stor sum penge i at hente en eller flere store stjerner til Old Trafford.

Læs også

Medie: Ny kandidat er favorit til at afløse Jürgen Klopp

Tidligere holdkammerat langer ud efter Nicklas Bendtner

2024-04-25T12:11:38Z dg43tfdfdgfd