MANCHESTER UNITED OVERVEJER DISSE 5 SPILLERE SOM NY VENSTREBACK

Manchester United har udarbejdet en liste over fem kandidater til en position, der prioriteres for forstærkning denne sommer. United havde en skuffende 2023/24-sæson, selvom de afsluttede sæsonen med sejr i FA Cup-finalen mod de lokale rivaler fra Manchester City.

Træner Erik ten Hags fremtid så usikker ud det meste af sæsonen, men efter sæsonens afslutning besluttede INEOS og Sir Jim Ratcliffe at beholde ham og forlænge hans kontrakt med et år. Da hollænderens fremtid  var afklaret, begyndte United at forny spillertruppen inden den nye sæson.

Læs også

Jesper Lindstrøm sætter ord på skifte: Det var hårdt for mig

Rasmus Højlund er populær: Ligger øverst på særlig liste

Angriberen Joshua Zirkzee ankom fra Bologna tidligere på måneden, og blev efterfulgt af forsvarsspilleren Leny Yoro, som afslog Real Madrid for at skifte til Old Trafford. United har brug for yderligere forstærkninger til defensiven, der var hæmmet af skader i store dele af sidste sæson.

Venstrebacken Luke Shaw var fik kun 12 Premier League-kampe på grund af to separate muskelskader, mens hans naturlige stedfortræder Tyrell Malacia gik glip af hele sæsonen med en knæskade. United har udarbejdet en liste over fem kandidater, så de kan sikre sig mod en sådan situation i næste sæson.

Ifølge Sky Sports-reporter Dharmesh Sheth har United set på den engelske Archie Brown, som i øjeblikket spiller i Belgien hos KAA Gent. Feyenoords 26-årige slovakiske forsvarer David Hancko er også på listen.

United-ledelsen blev imponeret af Crystal Palace-backen Tyrick Mitchell sidste sæson, selvom den 24-årige ikke kom med til EM. Tottenhams venstreback Sergio Reguilon er også under overvejelse, selvom han forlod United midtvejs gennem sidste sæson.

Spanske Reguilon blev hentet på en kort lejeaftale sidste sommer for at dække ind for Shaw og Malacia, men han vendte tilbage til Tottenham efter fire måneder, da en klausul i aftalen blev aktiveret.

Ifølge The Mirror overvejes den tidligere Chelsea-stjerne Marcos Alonso som en billig mulighed, da han forlod Barcelona ved udløbet af sin kontrakt tidligere på sommeren.

Læs også

Premier League-klub er interesseret i at hente Alexander Bah

FCK vil på indkøb i Manchester United

2024-07-27T13:50:16Z dg43tfdfdgfd