MANCHESTER UNITED SMIDER BOMBE: TILBYDER BRUNO FERNANDES I OVERRASKENDE BYTTEHANDEL

Manchester United har angiveligt tilbudt at bruge anfører Bruno Fernandes i en noget overraskende byttehandel til sommer.

Fernandes, der har scoret 10 mål og lavet syv oplæg i Premier League i denne sæson, har selv antydet, at et skifte væk fra United kan ske til sommer.

Læs også

Det, der ikke må sket, er sket: Spansk fodboldstjerne i koma

Derfor brød dommeren ud i gråd, da han fløjtede kampen mellem Dortmund og PSG af

"Det afhænger selvfølgelig ikke kun af mig, vel?" lød det fra den portugisiske midtbanespiller, da han blev spurgt om sin fremtid.

Og den spanske avis Nacional hævder nu, at den portugisiske stjerne kan ende med at blive brugt i en storstilet handel til sommer.

Mediet hævder, at United har tilbudt en byttehandel, der vil sende Fernandes til Barcelona og deres store transfermål, Frenkie de Jong, til Old Trafford.

United jagtede den hollandske midtbanespiller gennem hele sommervinduet 2022 uden resultat. Derfor var de tvunget til at kigge i en anden retning for at finde en midtbanespiller, og det medførte, at de endte med at købe Casemiro for 70 millioner pund.

De Jong er stadig i Barcelona, men Nacional hævder, at han er på Sir Jim Ratcliffes 'transferliste'. Men da de ikke vil betale de 77,5 millioner pund, som den tidligere Ajax-spiller angiveligt koster, hævdes det, at de er villige til at bruge Fernandes som en del af aftalen.

Deres forslag er at betale en kontantpris på 17 millioner pund for De Jong, ligesom de er villige til at inkludere Fernandes i handlen.

Det antydes, at Fernandes ville 'give grønt lys til Barca med lukkede øjne' og endda være villig til at sænke sin løn for at repræsentere Blaugrana.

De Jong spillede under Erik ten Hag i Ajax, og United-træneren indrømmede for nylig, at han var den nødvendige signing for at implementere sin foretrukne spillestil.

"Det ville have været Frenkie de Jong og Casemiro. De ville virkelig have komplementeret hinanden. Absolut. Det er en typisk spiller, hvis du vil spille Ajax-stilen. Du har brug for den type spiller," sagde han, da Gary Neville spurgte om jagten på De Jong.

Læs også

Barcelona har truffet stor beslutning om Andreas Christensen

Cristiano Ronaldo vil betale fremmede over 200.000 kroner om året for at gøre dette

2024-05-11T12:09:23Z dg43tfdfdgfd