MAX VERSTAPPEN MED KLAR BESKED TIL KRITIKERE

Formel 1-stjernen Max Verstappen har altid været en mand, der deler vandene. Du kan enten lide ham eller ej. Og han har aldrig lagt skjul på, at det ikke betyder noget for ham, om andre kan lide ham.

Derfor giver han heller ikke det store for den kritik, som han har været udsat for på det seneste. Det er en kritik, der i høj grad er baseret på det faktum, at han var rasende på sin løbsingeniør Gianpiero Lambiase under Ungarns Grand Prix.

Læs også

Nu er det officielt: Han skal afløse Kevin Magnussen hos Haas

Godt nyt for Lando Norris: Max Verstappen får straf

Det lagde han ikke skjul på, da han flere gange rasede over radioen. Her gav han blandt andet udtryk for, at han langt fra var tilfreds med sit holds strategi. Og da en stor del af disse meldinger også afspilles for tv-seerne, fik hele verden lov til at følge med.

Hollænderen var meget hård og direkte i sin måde at tale til Lambiase på, hvilket han har fået masser af kritik for. Nu har han dog slået fast, at det ikke er noget, han går op i.

"Folk, der ikke kan lide mit sprog, kan lade være med at lytte. Skru ned for lyden," lød det ifølge Reuters fra Verstapoen, da han blev spurgt om kritikken.

"Jeg er ligeglad. Jeg siger, hvad jeg vil. Sådan er sporten. Vi kommunikerer meget med pitvæggen, og man har muligheden for at snakke."

Han kom også ind på, at det ikke kun er ham, der har en tendens til at bande og skælde ud. Det er også meget udbredt i andre sportsgrene, men her har de ikke en mikrofon siddende, så seerne kan følge med.

"Men de har bare ikke en mikrofon i hovedet," sagde den hollandske stjerne.

Læs også

Tidligere verdensmester med kritik af Max Verstappen

Lewis Hamiltons med kontant svar på Max Verstappens 'fjendtlighed' efter kollision

2024-07-27T05:48:56Z dg43tfdfdgfd