MBAPPE TIL REAL MADRID: DET ER OFFICIELT!

Kylian Mbappe har endelig gjort det officielt – han skifter til Real Madrid. Efter en lang og udmattende transfersaga, der har strakt sig over flere somre, kan Real Madrid-fansene nu ånde lettet op. Mbappe har underskrevet alle nødvendige dokumenter, og det hele blev afsluttet tilbage i februar.

Det skriver The Sports Bank.

Den officielle annoncering er planlagt til næste uge, når Real Madrid har fejret deres Champions League-sejr. Ifølge den kendte sportsjournalist Fabrizio Romano er det nu “here we go”-tid, hvilket betyder, at alt er på plads, og Mbappe kan nu kaldes en Real Madrid-spiller.

Modric bliver i Real Madrid

Samtidig er der gode nyheder for de fans, der elsker Luka Modric. Den 38-årige kroatiske midtbanespiller har fået forlænget sin kontrakt med Real Madrid. Klubpræsident Florentino Perez har bekræftet, at Modric vil blive i klubben i endnu et år, hvilket holder ham i truppen indtil juni 2025.

Modric, som tidligere spillede for Tottenham Hotspur, har siden sin ankomst til Real Madrid vundet hele 26 titler, hvilket gør ham til den mest dekorerede spiller i klubbens historie. Blandt hans titler er seks europæiske pokaler, fem verdensmesterskaber for klubhold og fire LaLiga-titler.

Ny dynamik i Real Madrid

Med Mbappes tilføjelse til truppen og Modric’s forlængelse ser Real Madrid’s fremtid lys ud. Fansene kan forvente en spændende sæson med nye taktiske muligheder og en fornyet styrke på banen.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-06-02T18:11:05Z dg43tfdfdgfd