MICK SCHUMACHER LANGER UD: GIVER ANDEN KøRER SKYLDEN FOR TVIVL OM F1-COMEBACK

Tidligere Haas-kører Mick Schumacher er en af flere kørere, der tålmodigt venter på, om der åbner sig en plads i Formel 1 i 2025. Efter at have gennemført to sæsoner i 2021 og 2022, blev Mick Schumacher droppet af Haas til fordel for den tyske kører Nico Hülkenberg.

Schumacher tilbragte et år på sidelinjen som reserve- og testkører for Mercedes sidste sæson, men er vendt tilbage til konkurrence i 2024. Den 25-årige kører har i år kørt for Alpines World Endurance Championship-hold, selvom han har fået en meget blandet start i sine første fem løb.

Læs også

McLaren-boss med vild påstand om Red Bull og Max Verstappen

Mercedes risikerer at miste George Russell

Schumacher og hans hold gennemførte ikke løbet i Le Mans og har kun scoret et enkelt point i WEC indtil videre. Men i en samtale med det spanske medie SPORT, har Schumacher stadig høje forhåbninger om en tilbagevenden til Formel 1.

Han forklarede, at han ikke er interesseret i at køre i en anden serie i 2025, før han ved med sikkerhed, at hans chancer for at vende tilbage til F1 er ovre. Schumacher har antydet, at ligesom mange kørere i feltet, er Carlos Sainz årsagen til, at han stadig er usikker på, hvad fremtiden bringer.

Sainz forlader Ferrari ved årets slutning, men har endnu ikke valgt sin næste destination. Den tredobbelte løbsvinder har mange muligheder på bordet, men dominoeffekten på resten af kørermarkedet varierer meget afhængigt af, hvilket hold han vælger at tilslutte sig.

"Det er utroligt. Jeg har elsket Formel 1 for evigt, og hver gang jeg kører i en (F1-bil, red.), føler jeg mig glad som en lille dreng. I tilfældet med McLaren-testen var det med den nuværende bil og de nuværende dæk, selvom det desværre for det meste kun var i vådt føre," sagde han ifølge SPORT.

"Men det var utroligt at mærke forskellen og udviklingen af bilerne. Da jeg kørte i 2022, var det den helt nye model af Formel 1, så de var ikke så raffinerede, som de er nu. Og McLaren anses sandsynligvis for at være en af de bedste biler. Så det var unikt og meget specielt. Jeg håber, at min vej vil vende tilbage til Formel 1 næste år."

Schumacher blev derefter spurgt, hvor meget Sainz' udsættelse af en beslutning om sin fremtid påvirker hans chancer for at vende tilbage til Formel 1.

"Hans valg vil påvirke alt, da flere sæder vil blive åbnet eller lukket, afhængigt af hvor han tager hen. Mit mål har altid været Formel 1 og vil altid fortsætte med at være Formel 1," lød svaret.

Læs også

Afsløret: Derfor valgte Adrian Newey at forlade Red Bull

Insider afslører: Kevin Magnussens fremtid kan være afgjort inden weekenden

2024-07-19T08:18:00Z dg43tfdfdgfd