MIKE TYSON LANGER UD: ER FULDSTæNDIG UENIG MED FLOYD MAYWEATHER

Floyd Mayweather, der er en af de største legender i boksning, udtalte sig efter sin pensionering om udbredelsen af forskellige 'verdensmestertitler' i sporten.

"Der er for mange mestre i boksning lige nu. For mange mestre. Der findes ikke noget som en 'super-mester'. Slet ikke. Og jeg tager ikke noget fra nogen bokser. Der er for mange bælter," sagde han dengang ifølge talkSPORT.

Læs også

Tyson Fury sender besked til Anthony Joshua om britisk storkamp

En Shaolin-munk møder MMA-kæmper i boksning - han ender med at blive tævet

"Og grunden til, at der er for mange... Lad mig fortælle folk, hvad der foregår i boksning og hvorfor der er så mange forskellige titler, og så mange forskellige bælter."

"Folk ved ikke, at du skal betale. For hvert bælte du vinder, er der et gebyr. Hvis en bokser kun har det 'normale' bælte, skal han betale et gebyr. Hvis en bokser er en 'super-mester', skal han betale et gebyr. Dette er ikke godt for boksning."

"Alle boksere er nu mestre. Bælter er nu blevet svarende til, at en bokser vinder en amatørpokal. Vi skal rydde op i den her sport. Det ser ikke godt ud."

Da Tyson blev spurgt om dette, var han uenig. Han mener ikke, at sporten kan have for mange bælter.

"Boksning kan aldrig have for mange bælter, for hver gang der er en mesterskabskamp, er det flere penge til bokseren. Der er aldrig nok bælter," lød det fra Tyson.

"Forestil dig, der er én mester, og der er ti fyre (udfordrere, red.). Hvor lang tid vil det tage at komme igennem disse ti fyre? Plus de skal også kæmpe imod hinanden."

"Det er godt at have tre mestre, for hver gang der er en kamp, kan alle få betaling. Alle tjener penge. Det handler denne forretning om. Penge."

Læs også

Tyson Furys promoter deler triste nyheder

Mike Tyson kaster sig ud i overraskende eventyr

2024-04-12T17:32:49Z dg43tfdfdgfd