MIKKEL HANSEN SæTTER ORD På LIVET EFTER KARRIERESTOP: DET SKAL HAN NU

Den danske landsholdsstjerne ligger håndboldskoene på hylden, når OL-slutrunden er lakket mod enden.

Men spørgsmålet, der nu melder sig, er, hvad fremtiden vil bringe for den legendariske stjerne, som danskerne har jublet med i mere end et årti.

Siden sin debut ved OL i 2008 har Mikkel Hansen været en central figur i dansk håndbold. Med utallige sejre og nogle skuffende nederlag, har han opnået en karriere, der vil blive husket længe. 

Læs også

Mikkel Hansen er ikke i tvivl: Det er ret definerede

Nu, hvor han står foran sin sidste turnering, er der stor interesse for, hvad det næste kapitel i hans liv vil indeholde.

I et interview med B.T. sætter Mikkel Hansen nu ord på, hvad fremtiden bringer - i hvert fald på kort sigt:

"Vi må se, hvad fremtiden bringer. Man kan nok ikke trække sig fuldstændig. Til at starte med tror jeg, at jeg tager et halvt til et helt år, hvor jeg får slappet af, laver lidt mindre og giver mig tid til at finde ud af, hvad der skal ske," siger han.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Mikkel Hansen godt kunne være den enorme opmærksomhed foruden, og med pensionen i udsigt ser det ud til, at der endelig kan blive skruet ned for den:

"Det bliver rart nok at slippe for den opmærksomhed, der nu er for ens person, bare fordi man dyrker noget sport," lyder det.

Vil have weekenderne fri

For Mikkel Hansen er det tilmed vigtigt at få mere frihed i weekenderne, som i mange år har været fyldt med håndboldaktiviteter. 

Det har han tidligere sagt til SE og HØR.

I samme ombæring fortalte han, at det ikke er særlig sandsynligt, at han vælger at blive ekspertkommentator i tv-studier, som mange tidligere landsholdsspillere har valgt.

Mikkel Hansen afviser dog ikke spørgsmålet fuldstændig, da han siger, at man aldrig skal sige aldrig. 

Læs også

Mathias Gidsel med stor afsløring om privatlivet

Henrik Møllgaard afslører: "Jeg ville jo allerhelst have været..."

2024-07-27T12:05:07Z dg43tfdfdgfd