NICKLAS BENDTNER REVSER KASPER HJULMAND-BESLUTNING: HADER OM NOGEN AT SE DET

Danmarks drøm om EM-guld blev knust i ottendedelsfinalen, da de led et nederlag på 0-2 til Tyskland.

Nederlaget har affødt en bølge af kritik, hvor Kasper Hjulmand, landstræneren, har stået i skudlinjen, især for sine taktiske beslutninger og sene udskiftninger, særligt i den indledende kamp mod Slovenien.

I podcasten ‘Stolpe ind’ lægger den tidligere landsholdsangriber Nicklas Bendtner ikke skjul på sin frustration over en af den danske landstræners taktiske valg.

Læs også

Ny sportsdirektør har truffet klar beslutning om Christian Eriksen

Han stiller spørgsmålstegn ved placeringen af Christian Eriksen på venstrekant:

"Jeg hader om nogen at se Eriksen ude på venstre (kant red.). Altså.. Jeg kan ikke få luft. Enten så spiller han i midten, eller også skal du lave en game plan, hvor han skal gøre ligesom Foden, hvor han kan trække ind, og så skal der komme et overlap af en wingback", lyder det fra Nicklas Bendtner.

Men det stopper ikke her.

Ifølge Bendtner bør forsvaret justeres, så der dannes en fireback-kæde med Andreas Christensen på venstre side til at styre spillet:

"Så skal vores bagkæde trække ind, så den hedder en fire bagi, og så må du få AC (Andreas Christensen, red.) ud på venstre, hvor han kan styre spillet".

Nederlaget til Tyskland har rejst spørgsmålet om Kasper Hjulmands fremtid som landstræner, og tidligere landsholdsspiller Thomas Gravesen anerkender, at det er legitimt at diskutere, om Kasper Hjulmand er den rette mand til jobbet fremover.

Læs også

Det blev ikke denne gang: Thomas Frank snydt på stregen

Derfor må Mbappe ikke køre i den BMW, han har fået af Real Madrid

2024-07-05T17:45:53Z dg43tfdfdgfd