NOVAK DJOKOVIC HAR TRUFFET CHOKERENDE BESLUTNING

Novak Djokovics hold ser slet ikke ud, som det gjorde for blot få måneder siden, da har har sagt farvel til endnu en vigtig figur.

I september sidste år gik Djokovic fra sin agent, Edoardo Artaldi. Tidligere i år forlod endnu en central person hans hold, da han offentliggjorde, at hans samarbejde med træner Goran Ivanisevic var slut.

Læs også

Ekspert med klar besked om Holger Rune: Er ikke en top 10-spiller

Eksperter med dyster Holger Rune-melding

Resten af hans hold forblev det samme, og den tidligere verdensetter i double, Nenad Zimonjic, blev hentet ind som midlertidig træner. Imidlertid har det ændret sig siden da, da hans hold ikke længere ser sådan ud.

Et af de vigtigste medlemmer af hans hold, Djokovics personlige træner, Marco Panichi, er ikke længere en del af holdet. Det annoncerede den 36-årige serber sent tirsdag aften.

Den 24-dobbelte Grand Slam-mester takkede Panichi for deres år sammen, da han har været en afgørende del af hans succes og har hjulpet ham med at blive en af de største tennisspillere nogensinde.

"Grande Marco, hvilke fantastiske år med samarbejde vi har haft. Vi nåede toppen, vandt titler, slog rekorder. Men mest af alt har jeg nydt vores mest 'almindelige' træningsdage inde og ude af træningscenteret," skrev Djokovic på de sociale medier.

Som altid indeholdt Djokovics besked til sin nu tidligere træner også en række jokes, som kun de to vil forstå.

"Uendelige timer med 'carciofini' og grin, der motiverede mig enormt til at forberede mig på succes. Grazie Romanista (som Goran kalder dig) for al den energi, indsats og tid du har investeret i at gøre mig til den bedst mulige spiller og person, jeg kan være. Masser af kærlighed," lød det også fra ham.

Den serbiske spiller gav også sine fans gode nyheder i opslaget på de sociale medier, da han bekræftede, at han deltager ved det kommende Italian Open i Rom, som er en ATP Masters 1000-turnering.

Læs også

Pludselig er Novak Djokovic rejst hjem: Her er årsagen

Carlos Alcaraz nærmer sig imponerende Rafael Nadal-rekord

2024-05-01T15:06:05Z dg43tfdfdgfd