NOVAK DJOKOVIC RASER MOD TILSKUER: "HOLD KæFT"

Lørdag skulle Novak Djokovic forsøge at sikre sig en plads i finalen ved Monte-Carlo Masters. Sådan gik det dog ikke, da han tabte i tre sæt til norske Casper Ruud, der var bedre på dagen.

Under kampen var der især ét øjeblik, der endte med at få en del opmærksomhed. Pludselig vendte den serbiske verdensetter sig mod en tilskuer, som han sendte en direkte besked til.

Læs også

Har ikke tid: Derfor er Caroline Wozniacki stoppet

Jannik Sinner taler ud om Holger Rune-konflikt

"Hold kæft," lød det fra Djokovic efter en duel i tredje sæt ifølge TV 2 Sport.

Han lagde derfor ikke skjul på, at han ikke var tilfreds med den pågældende tilskuer. Og der var også god grund til, at han var rasende på vedkommende.

Han blev nemlig sur, fordi en tilskuer havde råbt 'out' midt under en duel mellem de to stjerner. Et slag fra Djokovic var tæt på en af linjerne, og den pågældende tilskuer mente, at den var ude. Derfor besluttede han sig for at råbe, så hele arenaen kunne høre det.

Det er ikke tilladt for en tilskuer at gøre dette. Det mindede dommeren også om med det samme, mens Djokovic var i gang med at skælde ud på den pågældende tilskuer.

Den anspændte situation skete ved stillingen 3-4 i tredje sæt. Djokovic fortsatte med at spille, selvom der blev råbt, at bolden var ude. Han vandt dog ikke det pågældende point, da han få slag senere slog bolden ud.

Alligevel var det tydeligt at se og høre på den serbiske stjerne, at han var alt andet end tilfreds med det. I sidste ende havde han ikke et højt nok niveau på dagen til at vinde over Ruud, der tog sejren i tre sæt med cifrene 6-4, 1-6, 6-4.

Læs også

Novak Djokovic åbner op om stor nyhed: 'Jeg kan ikke sige for meget om det'

'Jesus Kristus': Holger Rune langer voldsomt ud efter nederlag

2024-04-14T09:34:19Z dg43tfdfdgfd