NU ER DET AFSLøRET: HER TRAF LARS CHRISTENSEN BESLUTNING OM AT DROPPE HOLGER RUNE-SAMARBEJDE

Der har været spekuleret rigtig meget i, hvad Lars Christensens rolle ville være, efter Holger Rune bekræftede sit samarbejde med Boris Becker.

Lørdag blev det bekræftet af Aneke Rune, der er mor og manager for den unge tennisstjerne, at samarbejdet er ophørt. 

Læs også

Novak Djokovic roser Holger Runes nye samarbejde: Har spillet meget bedre

Novak Djokovic bekræfter: Det er slut

Holger Rune jubler over god nyhed

Og nu er det også blevet afsløret, hvornår beslutningen blev truffet. Her viser det sig, at det faktisk er noget, der har ligget og ulmet i et stykke tid. Det er dog først nu, at Rune-lejren har valgt at melde ud om beslutningen.

"Efter fiaskoen i Kina var det meget klart, da han valgte at tage hjem til Danmark og ikke træne med Holger," siger hun til B.T.

Det lyder også, at Christensen derefter gjorde det klart, at han ikke ville indgå i en konstellation med Boris Becker. Derfor stod det også klart, at det var tid til at sige farvel til den mangeårige træner.

For få måneder siden blev det ellers meldt ud, at Christensen skulle overtage træningen, efter at samarbejdet med Patrick Mouratoglou ophørte. Men nu er det definitivt slut, og Rune kommer derfor kun til at have Becker ved sin side resten af året.

Selvom de ikke længere komme til at arbejde sammen, er der ikke et dårligt forhold mellem Christensen og Rune, slår Aneke fast.

"Lars vil altid være Lars for Holger. Han er en dygtig teknisk træner. Og han har opbygget et godt cv sammen med Holger, så det er ikke unaturligt, at han måske ønsker at prøve noget andet," lyder det fra hende.

Læs også

Barcas-fansene har ventet længe: Nu kommer Xavi med god nyhed

Erik ten Hag har fået massiv kritik: Nu tager United-stjerne ham i forsvar

Erik ten Hag raser mod United-stjerne

2023-11-05T11:02:53Z dg43tfdfdgfd