NU MELDES DER UD: KEVIN MAGNUSSEN SKAL IKKE REGNE MED DET

For et par uger siden indgik 36-årige Nico Hülkenberg en flerårig kontrakt med Sauber, der fra 2026 vil skifte navn til Audi. Det betyder, at den igangværende sæson bliver hans sidste som holdkammerat med Kevin Magnussen hos Haas F1 Team.

"Jeg vil gerne takke Nico for hans bidrag til teamet i den tid, han har været her hos os - han har været en fantastisk holdspiller, og en vi har nydt at arbejde med. Hans erfaring og feedback har været uundværlig for os i vores overordnede performance. Et faktum, der står klart, når vi ser på både hans kvalifikations- og løbspræstationer i denne sæson", udtalte holdets teamchef, Ayao Komatsu, da nyheden kom frem.

Men hvad kommer det til at betyde for den igangværende sæson?

Læs også

Teamchefen undskylder til Kevin Magnussen: "Det må ikke ske"

Nu er der nyt om den 13-årige pige fra Kirkerup: "Fuldstændig tilfældigt, at hun bliver offer"

DMI med strålende melding: Så længe fortsætter det solrige vejr

Ifølge Hülkenberg selv kommer hans kommende skifte ikke til at have nogen form for betydning:

"Det tror jeg ikke. Jeg tror, det bliver ved med at være fair og godt. Holdet og jeg har begge en interesse i at afslutte sæsonen så godt og succesfuldt som muligt", siger Hülkenberg til Autosport.

Tyskeren siger dermed også, at han ikke tror, at den danske Formel 1-stjerne, Kevin Magnussen, får nogen form for fordel, skriver Ekstra Bladet.

Han forklarer også i interviewet, at han er indforstået med, at han ikke kommer til at få noget at vide omkring udviklingen på næste års bil.

Rygter om holdkammerat

Audi mangler dog stadig én kører for at have holdkortet på plads, og lige nu har de angiveligt Carlos Sainz, der kører for Ferrari, i kikkerten.

Det skriver mediet Automundo.

Selvom Sainz er i søgelyset hos flere topteams, herunder Mercedes, Red Bull og Aston Martin, ser det ud til, at han overvejer muligheden.

Læs også

Forældrene deler rørende besked i Madeleine McCann sagen

Sådan kan pensionister sikre sig 75.000 skattefri kroner

Hver anden bilist ved ikke, hvad de skal gøre, når lyssignalet viser gult

2024-05-13T09:13:47Z dg43tfdfdgfd