NYT OM FREMTIDEN: KEVIN MAGNUSSEN I KONTAKT MED FLERE FORMEL 1-HOLD

Den danske Formel 1-kører, Kevin Magnussen, er i øjeblikket i dialog med flere hold omkring en kontrakt for den kommende sæson.

Det afslører Viaplay-journalisten Luna Christofi ifølge TV 3 Sport.

Læs også

Kevin Magnussen bryder tavsheden efter katastrofe: "Lige nu er det hele lidt uklart"

Skuffet Kevin Magnussen langer ud efter Haas: Der er intet at vise for det

Det er ikke nogen hemmelighed, at Magnussen har haft en rodet sæson. Den danske stjerne er ikke langt fra at blive udelukket, og som om det ikke var nok, så har han kun formået at skrabe ét point til sig.

Da Magnussens nuværende kontrakt med Haas udløber, når den igangværende sæson er ved vejs ende, ser hans fremtid i Formel 1 usikker ud.

Dog lader det ikke til, at danskerens eneste chance for et sæde i næste sæson ligger hos Haas.

Taler med flere teams

I et indslag på Viaplay fortæller Luna Christofi, at han er i dialog med andre Formel 1-hold for at sikre sig en plads i næste sæsons line-up.

"Han ved jo godt, at det ikke står sikkert skrevet, at han kan blive hos Haas. Han har selvfølgelig også talt med andre teams. Det er man simpelthen nødt til at gøre", siger hun.

Selvom der ikke bliver nævnt nogle konkrete hold, står det klart, at Magnussen gør sit ypperste for at sikre sig selv en sæson mere i motorsportens kongeklasse.

De kommende uger bliver vigtige for Magnussen, der med skal til forhandlingsbordet for at lande en aftale, der sikrer, at Danmark stadig er repræsenteret i næste sæson.

Læs også

Tidligere verdensmester om populær Formel 1-profil: "Hvorfor er han stadig i F1?"

Günther Steiner har gjort sig selv upopulær med én særlig kommentar

2024-06-11T17:48:51Z dg43tfdfdgfd