OFFICIELT: SCHMEICHEL SKIFTER

Efter længere tids spekulationer er det nu bekræftet: Kasper Schmeichel skal spille for de skotske mestre, Celtic, i den kommende sæson.

Den danske målmand har skrevet under på en etårig kontrakt med klubben, der offentliggjorde nyheden på deres hjemmeside.

Schmeichels skifte til Celtic har været på tale i et stykke tid, og nu er aftalen endelig faldet på plads. Med denne kontrakt vender Schmeichel tilbage til de britiske øer, hvor han tidligere har haft stor succes. Især i Premier League med Leicester City.

Den 37-årige keeper kommer fra en sæson i belgiske Anderlecht, hvor han næsten sikrede klubben mesterskabet. Trods en imponerende indsats og 32 kampe mellem stængerne måtte Anderlecht nøjes med en tredjeplads efter to nederlag i de sidste runder af sæsonen.

Det skriver Bold.dk.

Læs også

Mikkel Kryger med stor afsløring: "Jeg glæder mig helt vildt"

"Celtic er en klub med en stolt historie og en fantastisk fanbase. Jeg ser frem til at blive en del af dette hold og hjælpe dem med at opnå endnu mere succes," udtaler Kasper Schmeichel i en pressemeddelelse fra klubben.

For Celtic betyder tilføjelsen af Schmeichel, at de styrker deres defensiv med en erfaren og anerkendt målmand. Klubbens træner, Brendan Rodgers, udtrykte sin begejstring over signingen:

"Kasper er en målmand af højeste kaliber. Hans erfaring og lederskab vil være uvurderligt for os i den kommende sæson."

Kasper Schmeichel har tidligere haft en glorværdig karriere i England, hvor han blandt andet var med til at sikre Leicester City deres sensationelle Premier League-titel i 2016. Hans returnering til de britiske øer markerer endnu et spændende kapitel i hans karriere.

Med denne etårige kontrakt ser Schmeichel ud til at fortsætte sin imponerende karriere - nu som en del af Celtics mål om at dominere både skotsk og europæisk fodbold.

Fans og fodboldentusiaster kan se frem til at følge den danske keeper i den grønne trøje, når han endnu en gang træder ind på de britiske fodboldbaner.

Læs også

DMI er ikke i tvivl: Her vender regnvejret tilbage

Har du handlet på én af disse hjemmesider? Nu bliver forbrugere advaret

Tredje Lillebæltsforbindelse? Nu er tankerne i al fald på bordet

2024-07-19T05:54:08Z dg43tfdfdgfd