PEP GUARDIOLA OG BRUNO FERNANDES ER ENIGE: MANCHESTER UNITED BEGIK STOR FEJL

Manchester Uniteds indkøb har i de senere år fået en del kritik. Den engelske klub har formået at spille milliarder af kroner på spillere, der ikke har levet op til forventningerne.

En verdensrekord på 80 millioner pund for Harry Maguire efterfulgt af 86 millioner pund for Antony er eksempler, der straks springer i tankerne. Dette rejser naturligvis også spørgsmålet om, hvor mange reelle topklassespillere De Røde Djævle kunne have købt for de samme midler.

Læs også

PSG vil hente Bruno Fernandes: Nu reagerer Manchester United

Martin Braithwaite-beslutning kan få konsekvenser for plads på landsholdet

Kaptajn Bruno Fernandes ser helt afgjort ud til at være enig i denne opfattelse, da han har været meget vokal om at have misset et bestemt transfermål: landsmanden og midtbanespilleren Matheus Nunes. Ham forsøgte United at hente i 2022, men det lykkedes dem ikke.

Nunes spiller nu for de bitre rivaler Manchester City og vandt sin første Premier League-titel sidste sæson. Men United havde muligheden for at hente portugiseren, før hans skifte til Wolves i august 2022 og hans efterfølgende succes med City.

United traf beslutningen om at bruge 70 millioner pund på veteranen Casemiro, mens den unge Nunes blev Wolves' rekordkøb for blot 38 millioner pund. Fernandes udtrykte på det tidspunkt sin frustration over for United-ledelsen, da de ikke prioriterede købet af Nunes.

"Jeg har allerede talt med ham. Jeg har allerede sagt til ham, at han skulle være kommet her (til United, red.) og ikke der (til Wolves, red.). Jeg er meget glad for ham," sagde Fernandes til det portugisiske medie Record.

"Han kommer til at opleve den bedste liga i verden. Han kommer til at have spillere omkring sig med meget kvalitet, som Ruben (Neves) og Joao (Moutinho), der vil lære ham meget. Det er to erfarne spillere."

"Matheus gør utrolige ting. Han har et utroligt vækstpotentiale. Han er en ydmyg, hårdtarbejdende fyr, og jeg er sikker på, at han vil eksplodere i Premier League og vise sine kvaliteter. Med sine kvaliteter var Matheus ikke lavet til Premier League, men snarere var Premier League lavet til Matheus."

Uniteds fejl ved ikke at hente Nunes blev endnu mere tydelig, da City brugte 53 millioner pund på ham sidste sommer. Pep Guardiola var enig med Fernandes om Nunes' talenter og kaldte ham en 'enestående spiller', efter engang at have kaldt ham 'en af de bedste i verden', da han stadig spillede for Sporting CP.

Læs også

Jesper Lindstrøm nærmer sig skifte til Premier League

Christian Eriksens landsholdstrøje solgt på auktion: Du gætter aldrig, hvad den kostede

2024-07-24T12:08:01Z dg43tfdfdgfd