PETER SCHMEICHEL KOMMER MED CHOKERENDE AFSLøRING: DET VAR Så BRUTALT

Peter Schmeichel er en mand, der har oplevet lidt af hvert gennem sit liv. Hvad de færreste ikke er klar over er, at han også har oplevet noget meget traumatisk, som han har båret rundt på i 42 år.

Den tidligere Manchester United-målmand var nemlig udsat for noget, som man ikke ville ønske for sin værste fjende. Og han var kun 18 år gammel på dette tidspunkt.

Læs også

Landsholdsspiller melder fra til kamp mod Nordirland: Kasper Hjulmand udtager ikke erstatning

Real Madrid-stjernen Vinicius Junior ramt af alvorlig skade

David Beckham vil hente Manchester United-legende til Inter Miami

I et stort interview med Politiken afslører han, at han i forbindelse med en bytur blev vidne til en forfærdelig ulykke. Som kun 18-årig så han en god ven og holdkammerat blive kørt ned lige for øjnene af ham.

Schmeichel fortæller, at han og resten af hans daværende fodboldhold var taget i byen efter en kamp. De var startet på Bakken, hvorefter de var taget videre på et værtshus på Søborg Hovedgade. Og det var her, han overværede ulykken, som kostede barndomsvennen Carsten Sundstrøm livet.

"Da det lukkede, stod vi og snakkede udenfor. Pludselig bliver Carsten kørt ned af en bil. Som bare kører videre i høj fart. Det var så brutalt, og den oplevelse har fuldstændig formet min måde at tænke på," siger Schmeichel.

Det er en oplevelse, der har sat sig i ham. Det har nemlig betydet, at han har opført sig helt anderledes i trafikken, siden den forfærdelige ulykke. I interviewet fortæller han, at han altid er meget forsigtig og ikke tør at tage chancer.

Det er efterhånden mange år siden, at Schmeichel lagde handskerne på hylden. Det valgte han at gøre i 2003, hvor han i en alder af 39 år offentliggjorde sit karrierestop i en klumme i The Sunday Times.

Det er dog ikke ensbetydende med, at han har givet helt slip på fodbolden. Derimod fungerer han som ekspert på flere tv-kanaler, herunder CBS.

Læs også

Rasende Lionel Messi langer ud: De skal lære om respekt

Kasper Hjulmand afslører: Derfor blev han fravalgt

Pierre-Emile Højbjerg slår fast: 'Det var ikke specielt smukt'

2023-11-20T09:12:59Z dg43tfdfdgfd