PIERRE-EMILE HøJBJERGS KæDES SAMMEN MED STORKLUB: NU SæTTER HAN ORD På RYGTERNE

Det er svært at blive klog på, hvad der skal ske med den 28-årige Pierre-Emile Højbjerg denne sommer. Han har ganske vist et år tilbage af sin kontrakt med Tottenham, men alt tyder på, at han er på vej væk fra den engelske klub.

Hans spilletid under træner Ange Postecoglou har været meget begrænset i den seneste sæson, hvilket har sat gang i et hav af rygter. Der har også været meldinger om, at den danske midtbanespiller selv føler sig klar til at forlade Tottenham og London.

Læs også

Kasper Schmeichel raser efter EM-exit

Rasmus Højlund deler følelsesladet EM-besked om at føle sig 'skyldig'

I løbet af de seneste måneder har han været kædet sammen med Atletico Madrid og flere klubber i Serie A. Desuden er han også blevet nævnt som et emne i Borussia Dortmund, og netop disse rygter blev han spurgt ind til efter Danmarks nederlag til Tyskland på Signal Iduna Park.

Han var dog ikke meget for at tale om det. Derfor kom han heller ikke med et svar på, hvorvidt han ser sig selv fortsætte sin karriere i den tyske klub.

"Det er et smukt stadion. Nu skal jeg på ferie, så må vi se efter ferien," sagde han til tyske Sky Sports, da han blev spurgt ind til rygterne.

Ender det med et skifte til Bundesligaen, vil det ikke være helt ukendt for Højbjerg. Den erfarne herre har en fortid i Bayern München, hvilket måske kan have indflydelse på, hvorvidt Dortmund bliver valgt til eller fra.

Meget tyder dog på, at han forlader Tottenham, inden sommerens transfervindue lukker i. Det store spørgsmål er blot, hvor han havner. Som angivet tidligere, har han nemlig været sat i forbindelse med en god håndfuld klubber i løbet af de seneste måneder.

Læs også

Derfor må Mbappe ikke køre i den BMW, han har fået af Real Madrid

Frustreret Rasmus Højlund taler ud: "Det er sur røv"

2024-07-01T14:19:42Z dg43tfdfdgfd