PLUDSELIG FORSVANDT HOLGER RUNES MOR: NU AFSLøRES åRSAGEN

Holger Rune er i disse dage i Paris, hvor han spiller French Open. Han var senest i aktion torsdag, hvilket endte med at være et brag af en kamp.

I de første to sæt så det ud til, at det ville blive en nem sejr for den unge dansker. Da han og italienske Flavio Cobolli gik ind til tredje sæt, virkede det til, at kampen ville være overstået inden længe.

Læs også

Caroline Wozniacki har god grund til at juble: Så mange penge tjener de

Tennisstjernen Stefanos Tsitsipas langer ud efter egen far: "Hold kæft"

Sådan skulle det dog ikke gå, for inden den 21-årige dansker kunne fejre sin sejr, skulle der spilles i alt fem sæt. Ikke nok med det, så kom han også bagud med 5-0 i den afgørende tiebreak, hvorfor han var forsvindende tæt på at tabe kampen.

Kampen strakte sig over næsten fire timer, og i sidste ende fandt Rune sit hemmelige våben frem. Men det fik hans mor ikke mulighed for at overvære, hvilket der er en helt særlig grund til. Hun forlod ganske enkelt hans spillerboks før tid.

Efterfølgende har Rune forklaret, at det var med god grund, at Aneke Rune besluttede at forlade tilskuerpladserne. Hun var ganske enkelt et nervevrag, der ikke kunne holde ud at se den sidste del af kampen.

"Det tror jeg, hun var. Hun skrev til mig, at hun var tilbage på hotellet. Jeg tror, hun var vanvittig nervøs og gik et andet sted hen for at se kampen. Det var jo en fuldstændig vanvittig kamp," sagde han til B.T.

Det er ikke første gang, at hun var nødt til at gøre dette. Det samme gjorde hun under Wimbledon sidste år, hvor hun selv afslørede, at hun forlod banen for at finde et sted at ryge cigaretter, fordi nerverne simpelthen sad uden på tøjet.

Lørdag skal Rune igen i aktion ved French Open, men denne gang er det slovakiske Jozef Kovalik, der står på den anden side af nettet.

Læs også

Holger Rune stod med det ene ben ude af French Open: "Det var fuldstændig vanvittigt"

Nu afslører Holger Rune det: Da han var allerlængst nede tænkte han på helt særlig person

2024-06-01T06:39:22Z dg43tfdfdgfd