PREMIER LEAGUE-KLUB KLAR TIL AT SLå TRANSFERREKORD FOR AT HENTE REAL MADRID-STJERNE

Vinicius Junior har igen vist imponerende form for Carlo Ancelottis hold i 2023/24-sæsonen. Den brasilianske stjerne har bidraget med 18 mål og 10 oplæg i 31 kampe på tværs af alle turneringer.

Vinicius underskrev en ny kontrakt med den spanske klub i oktober sidste år. Derfor har han papir på, at han har en plads i truppen indtil juni 2027. Alligevel har der for nylig været spekulationer om hans fremtid.

Læs også

Kan han udfylde de store sko? Målmaskine kan blive Mohamed Salahs erstatning

Jürgen Klopp fremsætter påstand om Mohamed Salah efter Europa League-exit

Kylian Mbappe forventes at skifte til Bernabeu på en fri transfer denne sommer, og franskmandens foretrukne position er på venstre fløj, hvilket også gælder for Vinicius.

Selvom den brasilianske landsholdsspiller betragtes som en vital spiller af Los Blancos, har der været spekulationer om, at klubben er villig til at lytte til betydelige bud på den tidligere Flamengo-spiller.

Ifølge Fichajes 'presser' Manchester United på for at få Vinicius' underskrift, og De Røde Djævle 'drømmer' om at bringe ham til England allerede til sommer.

Rapporten hævder, at klubbens nye ejer, Sir Jim Ratcliffe, er villig til at investere tungt til sommer, da han har et mål om at hjælpe de 20-dobbelte engelske mestre med at vende tilbage til tidligere storhedstider.

Det siges, at United endda er villige til at slå deres egen transferrekord for at hente Vinicius efter denne sæson. Et køb af den brasilianske stjerne kan ifølge Sportsmole ende med at koste op mod 170 millioner pund, hvilket svarer til over 1,4 milliarder kroner.

Brasilianeren skiftede til Real Madrid fra Flamengo i 2018 og har repræsenteret Los Blancos i 256 kampe, hvori han har bidraget med 77 mål og lagt op til 74 stk.

Vinicius pådrog sig en mindre skade under Real Madrids Champions League-sejr over Manchester City onsdag, men han forventes at være klar til søndagens La Liga-kamp mod Barcelona.

Læs også

Real Madrid-spillere nægtede at sparke straffe mod Manchester City: "Jeg var meget overrasket"

28-årig angriber klar til at acceptere United-kontrakt - skal give konkurrence til Rasmus Højlund

2024-04-20T09:10:21Z dg43tfdfdgfd