RASMUS HøJLUND HYLDER RIVAL: "HAN GøR DET FANTASTISK"

Rasmus Højlund har forklaret, at han synes, at Erling Haalands mentalitet skiller sig ud fra andre i Premier League. Ikke nok med det, så pegede han også på Haalands som den største skandinaviske spiller, der nogensinde har spillet i den engelske række.

"Det må være Erling. Erling Haaland. Jeg synes, han gør det fantastisk, og hvad han gjorde sidste sæson, og også denne sæson, er utroligt. Jeg vil også nævne (Alexander, red.) Isak, da han klarer sig rigtig godt i Newcastle, men der er mange gode spillere," sagde han til Sky Sports.

Læs også

Det er ikke Cristiano Ronaldo: Rasmus Højlund vælger sin foretrukne angrebspartner blandt United-legender

Har ikke spillet meget under Klopp: Liverpool-stjerne rygtes til Saudi-Arabien

"Man kan se, at skandinaverne bliver bedre og bedre, og man kan se, at vores talent i vores lande producerer mere og mere. Men hvis jeg skal nævne én, må det være Erling."

Højlund nævnte Haalands mentalitet som noget særligt ved ham. Han mener, at det har været med til at gøre, at han har fået den succes, som han har fået i de seneste sæsoner i City.

"Jeg tror, at det nok er hans mentalitet. Han er altid sulten efter at score mål og er aldrig tilfreds. Det så vi mange gange sidste sæson og også denne sæson, så ja, han er en topangriber," sagde han.

Højlund og Haaland kan potentielt komme til at stå overfor hinanden inden længe, hvis de begge bliver inkluderet i de respektive trupper til FA Cup-finalen.

United var meget tæt på at blive slået ud i semifinalen, hvor de ellers var foran med 3-0 mod Coventry. I sidste ende fik de hevet sejren i land i straffesparkskonkurrencen. Dermed har de fået en plads i finalen mod City.

Læs også

Arsenal vil hente to store stjerner - koster næsten 1,5 milliarder kroner tilsammen

Zinedine Zidane skaber tvivl om Bayern-job - vil i stedet til denne klub

2024-04-22T12:46:16Z dg43tfdfdgfd