RASMUS HøJLUND HYLDES: KAN BLIVE SOM HARRY KANE

Den danske angriber Rasmus Højlund blev forud for denne sæson hentet til Manchester United. Han fik en hård start i den engelske klub, hvor han havde meget svært ved at finde målet i Premier League.

Siden da har han fået bedre gang i målscoringen, hvorfor det er blevet til i alt 14 mål og to oplæg.

Læs også

Van Dijk med opsigtsvækkende melding om tidligere Liverpool-stjerne

Medie: Manchester United træffer chokerende beslutning om Erik ten Hag

Til trods for, at han har forbedret sig i løbet af sæsonen, er det ikke alle, der er tilfredse med ham. Det har nu medført, at han er blevet taget i forsvar af træner Erik ten Hag, der roser ham for hans store potentiale.

Det sker i et stort interview med Sky Sports, hvor den hollandske træner også indrømmer, at De Røde Djævle forsøgte at hente Harry Kane til Old Trafford. Og netop Kane bliver Højlund faktisk sammenlignet med af den 54-årige træner.

"Man ved, at Harry Kane leverer 30 mål. Rasmus skal nok nå dertil, men han har brug for tid. Det er ikke fair at sammenligne ham med Harry Kane. Jeg vil aldrig sammenligne to spillere, for de er ikke ens," siger han til Sky Sports.

"Med Højlund fik vi den spiller med det største potentiale på angrebspositionen, og vi er meget glade for ham. Men han har også brug for tid til at tilpasse sig, og vi er meget glade for, at han har vist sine styrker ved at score mål."

Han roser også Højlund for at have været inde i en god periode, hvor han scorede flere kampe i træk. Efterfølgende har han været skadet, og det har desværre ført til udfordringer.

Selvom han har været udsat for en del kritik, kunne Højlund i februar glæde sig over at slå en helt særlig rekord. Her blev han nemlig den yngste spiller i Premier Leagues historie til at score i seks kampe i streg.

Læs også

Uventet drejning: Han bliver IKKE træner i Bayern München

Saudiarabisk klub klar med lukrativ kontrakt til Liverpool-stjerne

2024-05-03T14:43:46Z dg43tfdfdgfd