RASMUS HøJLUND UDPEGER SIN FORETRUKNE ANGREBSPARTNER: "JEG TROR, JEG VILLE VæLGE..."

Rasmus Højlund har nu peget på, hvem han gerne ville danne par med på toppen i Manchester United, og selvom han er vild med Cristiano Ronaldo, så falddt svaret på en helt anden type.

Da han blev spurgt om, hvilken tidligere United-stjerne han gerne ville spille sammen med i angrebet, havde han et klart svar.

Læs også

Det er ikke Cristiano Ronaldo: Rasmus Højlund vælger sin foretrukne angrebspartner blandt United-legender

Direkte pinligt: Casemiros straffespark er muligvis det dårligste, du har set i år

"Jeg tror, jeg ville vælge Wayne for at være ærlig. Han er som en bulldog. Han kan lide at arbejde, og han ville gøre et kæmpe stykke arbejde for mig," sagde han til Sky Sports.

"Han er egoistisk, men han ønsker at gøre dig bedre, og han ønsker også at score mål. Jeg tror, vi kunne have et godt samarbejde. Især på grund af hans størrelse. Han kunne falde dybt, og jeg kunne måske lave de dybere løb."

"Man ved aldrig, jeg har ikke spillet med ham, men jeg håber, vi ville score mange mål."

På trods af ikke, at han ikke valgte Ronaldo som sin foretrukne angrebspartner, indrømmede Højlund, at han har modelleret sit eget spil efter den portugisiske superstjerne.

"Der var mange spillere. Jeg kiggede meget på (Robert, red.) Lewandowski, men Cristiano er naturligvis mit idol, så jeg så meget på ham, og Romelu Lukaku. Vi lavede meget videoanalyse, da jeg var i København, og det gør de godt," sagde han.

"De går ned i de mindste detaljer, de går meget dybt og fokuserer på det, og jeg prøvede at tage noget fra hver af deres spil. Lukaku er rigtig god med ryggen mod mål og til at beskytte bolden, mens Lewandowski er meget god til sine bevægelser i boksen og så videre."

Læs også

Manchester United-stjerne har undskyldt til Erik ten Hag

Premier League-klub klar til at slå transferrekord for at hente Real Madrid-stjerne

2024-04-22T16:46:53Z dg43tfdfdgfd