RYGTERNE OM CHRISTIAN ERIKSEN HAR VæRET MANGE: NU TALER HAN ENDELIG UD

I sidste sæson sad Christian Eriksen mere på bænken, end han befandt sig på banen. Træner Erik ten Hag viste gang på gang, at flere andre spillere var prioriteret over den danske midtbanespiller.

Det har ført til et hav af rygter om, at hans tid på Old Trafford kan lakke mod enden. Han har været kædet sammen med flere klubber, der skulle være klar til at hente ham denne sommer.

Læs også

Rasmus Højlund er populær: Ligger øverst på særlig liste

Premier League-klub er interesseret i at hente Alexander Bah

Flere britiske medier har desuden skrevet, at Eriksen er en af de spillere, der er havnet på listen over de spillere, som De Røde Djævle gerne vil af med. Det kræver dog, at det rette bud kommer.

Nu har Eriksen sat ord på sin fremtid, og her har han lagt op til, at han ikke har travlt med at komme væk. Derimod er han glad for at være i Manchester, og det samme gør sig gældende for hans familie.

"Det hele afhænger formentlig meget af, hvem der kommer og hvem der forsvinder fra klubben. Jeg er meget glad for at være her. Min familie er glade for Manchester og jeg elsker at være i United, siger han til Sky Sports.

"Som spiller vil du selvfølgelig spille så meget som muligt, men du skal også selv yde en indsats for at overbevise manageren om, at du skal spille. Jeg vil møde ind og gøre mit arbejde og se hvor det fører hen, men jeg har det godt med at være i United."

Til trods for, at han efter sigende ikke er en del af planerne for næste sæson, er Eriksen taget med til USA sammen resten af truppen. Her skal de være på træningslejr, indtil det er tid til at tage hul på næste sæson.

Læs også

FCK vil på indkøb i Manchester United

Morten Hjulmand er på radaren i engelsk storklub

2024-07-27T08:49:26Z dg43tfdfdgfd