Så DU DET? HOLGER RUNE GEMTE DET UNDER TRøJEN

Holger Rune fik ikke den bedste start i sin kamp mod Thiago Seyboth Wild, hvilket førte til et tabt første sæt. Men i takt med, at kampen skred frem, fik den unge dansker overtaget opgøret.

Dermed kunne han sikre sig en nydelig sejr i anden runde, hvilket gav ham en billet til tredje runde ved Grand Slam-turneringen i London. Efter kampen fortalte han, at han var rigtig godt tilfreds med sin egen præstation på banen.

Læs også

Caroline Wozniacki fanget i stort kaos: Måtte ringe til sin far

Hård start for Holger Rune: "Det er ikke verdens undergang"

Hvad han dog ikke havde informeret om på forhånd var, at han faktisk havde gemt noget under sin trøje. Det fik han dog spørgsmål til på det efterfølgende pressemøde, hvor han også satte ord på det.

Under kampen mod Seyboth Wild havde Rune tapet sin højre skulder ind. Det var naturligvis noget, der gav anledning til en smule bekymring, men ifølge den 21-årige dansker er der ingen grund til dette. Han forsikrede nemlig om, at der ikke var tale om en skade.

"Jeg havde lidt ømhed i skulderen for et par dage siden, fordi jeg trænede relativt meget, men det er et intet problem. Jeg servede 16 esser i første kamp og også en del i denne kamp," sagde han ifølge Ekstra Bladet, og fortsætter. 

"Så det er bare noget forebyggelse, ligesom jeg også taper mine ankler for ikke at vride om."

Han sagde også, at han følte, at det stabiliserede hans skulder. Derfor var han også glad for, at han valgte at spille med det. Han forsikrede dog også om, at det ikke ville være verdens undergang, hvis han ikke havde spillet med det.

I tredje runde står han overfor franske Quentin Halys, der har formået at spille sig igennem kvalifikationen. Han ligger nummer 220 i verden og vandt over Karen Khachanov i anden runde. Det har naturligvis imponeret Rune, der godt ved, at det ikke bliver en nem kamp.

Læs også

Utrolig Jannik Sinner-statistik tangerer rekord, som Carlos Alcaraz ikke kan matche

Caroline Wozniacki afslører særligt forhold til kendt DR-vært

2024-07-06T07:33:10Z dg43tfdfdgfd