SCHUMACHER MED HåRD BESKED TIL LANDO NORRIS: DU ER IKKE KLAR

Lando Norris er endnu ikke klar til at blive verdensmester i Formel 1, ifølge den tidligere kører Ralf Schumacher. Han er desuden bror til legenden Michael Schumacher, som offentligheden ikke har hørt fra siden den skæbnesvangre ulykke i 2013.

Briten er i øjeblikket nummer to i kørernes mesterskab, hvor han er 84 point efter den førende Max Verstappen. Norris har haft en stærk sæson hos McLaren og sikrede sin første sejr tidligere i år ved Miami Grand Prix.

Læs også

Alpine kan gøre Toto Wolff til en 'meget rigere' mand

Hans fremtid er afsløret: Det skal Max Verstappen efter Formel 1

Den 24-årige har været tæt på at tilføje flere sejre, da det blev til  fire andenpladser i år. Ved det seneste løb på Silverstone var Norris igen i kampen om sejren, som endte med at gå til landsmanden Lewis Hamilton.

Norris' løb blev ødelagt af en beslutning om at montere bløde dæk til den sidste stint, hvor Schumacher bemærker, at 'små fejl bliver ved med at snige sig ind' i hans kørsel. Schumacher anerkender dog, at McLaren-teamet bør dele ansvaret for den missede mulighed.

"Som kører går du normalt ind i løbet og ved allerede, hvad et dæk er i stand til. Teamet ved det også," sagde han ifølge RacingNews365.

"Man skal give hinanden information. Hvad skete der? Nogen kørte tidligere i pit og gør dette og hint med dækkene. Og så kan man som kører træffe beslutningen.

"Norris er ikke helt klar endnu. Men det kan også skyldes strukturen i teamet. Det kan være, fordi hans ingeniør ikke er stærk nok. Det er altid en meget vigtig person."

Norris har dog vist, at han har er meget højt niveau. Derfor er der også flere eksperter, der har peget på den unge brite som en kommende verdensmester. Spørger man Schumacher, så mangler han dog lige at få styr på det sidste.

Læs også

"Hvis Mercedes er kloge, så henter de Kevin Magnussen"

Beslutningen er truffet: Han bliver Hamiltons afløser

2024-07-14T07:34:53Z dg43tfdfdgfd