Så GIK DEN IKKE LæNGERE: HOLGER RUNE TAKKER AF FOR DENNE GANG

I fredags blev Holger Rune sendt ud af Monte Carlo Masters.

Nederlaget til Jannik Sinner har dog fået større betydning end et 'normalt' nederlag, da det nu er slut for Holger Rune med at være en del af verdens ti bedste spillere.

Sådan skriver SE og HØR.

Læs også

Efter billeder med milliardærdatter: Nu taler Holger Rune ud

Efter grimt brud med Holger Rune: Bærer ikke nag

Den danske tennisstjerne har i kølvandet på sit exit taget et dyk på verdensranglisten og er nu placeret som nummer 12. Ikke at være en del af top 10 er noget nyt for Holger Rune, som har indtaget en af de fornemme pladser på listen siden januar 2023.

I sommers var han endda helt oppe på fjerdepladsen, hvilket må siges at være ganske imponerende.

Runes kvartfinaleplads ved Monte Carlo Masters har kostet dyrt, da han sidste år var i finalen i selvsamme turnering. Her tabte han dog til Andrey Rublev, selvom han var foran med 4-1 i sidste sæt.

Mens Rune oplever en nedtur, har andre spillere gjort betydelige fremskridt.

Særligt den norske tennisspiller, Casper Ruud, har haft grund til at juble, idet han rykkede fire pladser frem i bussen og nu befinder sig på en sjetteplads.

I toppen af ranglisten fortsætter Novak Djokovic med at dominere, mens Jannik Sinner og Carlos Alcaraz er lige i hælene på ham.

Holger Runes pludselige nedgang på ranglisten rejser spørgsmål om, hvorvidt han er i stand til at komme tilbage i top 10 på kort tid. Det vil kræve både mental og fysisk styrke, men mon ikke at vores helt egen tenniskomet har det, der skal til.

Læs også

Holger Rune er ved at købe en knaldvilla: Der er et helt særligt formål med den

Holger Runes mor sætter endelig ord på: Det får hun i løn af sin søn

2024-04-15T16:18:11Z dg43tfdfdgfd