TADEJ POGACAR MELDER OPSIGTSVæKKENDE MELDING: DET ER MæRKELIGT

Tour de France er i fuld gang, og det betyder, at verdens allerbedste cykelryttere er samlet for at konkurrere om den eftertragtede gule trøje.

Dog er Tadej Pogacar, danske Jonas Vingegaards helt store konkurrent, lidt forundret over ruten, som man har valgt til årets løb. 

Det skriver B.T. 

Læs også

Remco Evenepoel forklarer bizar episode: Det var jeg ret sikker på

Den slovenske cykelstjerne har nemlig fundet de første etaper af cykelløbet knap så spændende, som han havde forventet.

"Jeg må sige, at jeg synes, at dette års Tour de France er lidt mærkelig," fortæller Tadej Pogacar til Cyclingnews og fortsætter: 

"Vi havde det sjovt de første fire dage, men ellers har den her første uge været sådan, at der ikke rigtig har været noget at se frem til."

Pogacar har oplevet etaper uden den store angrebslyst fra feltet, hvilket har medført en lidt flad fornemmelse.

Uden enkeltstarten fredag ville ugen ifølge Tadej Pogacar have været “virkelig kedelig og underlig” med flade etaper, hvor ingen ryttere har ønsket at gå i udbrud.

Dog venter der her i weekenden nogle etaper med kuperet terræn, som potentielt kan få spændingen til at stige. Dog opfatter Tadej Pogacar mest disse etaper som stressende, da han ser frem til de store bjerge, der venter senere i løbet.

"Jeg kan ikke vente, til at vi endelig rammer de rigtige bjerge," udtaler Tadej Pogacar med forventningens glæde.

Efter mandagens hviledag venter flere flade etaper, inden bjergrytterne for alvor kan udfordre hinanden. Næste lørdag bringer løbet nemlig rytterne til Pyrenæerne, hvor 14. etape inkluderer det legendariske bjerg Col du Tourmalet, efterfulgt af en hård stigning på 10,6 kilometer op til skisportsområdet Pla d'Adet.

Med en føring på 33 sekunder ned til Remco Evenepoel og 1 minut og 15 sekunder til Jonas Vingegaard, holder Tadej Pogacar skarpt øje med konkurrenterne. Spændingen er stadig intakt, selvom starten til Tadej Pogacars smag har været lidt kedelig: Der ingen tvivl om, at Touren stadig har meget at byde på.

Læs også

Jonas Vingegaard sætter ord på enkeltstart efter tidstab

Ikke ham selv: Jonas Vingegaard peger på favorit

2024-07-06T09:33:44Z dg43tfdfdgfd