TADEJ POGACAR SKOVLER PENGE IND TIL HOLDET: Så MEGET HAR HAN TJENT

Selvom mange i Danmark havde håbet, at sejren ville gå til Jonas Vingegaard, er det umuligt at ignorere, at Tadej Pogačar er i sit livs form og 'dominerer konkurrencen'.

Dette års Tour de France har virkelig været en prøvelse af udholdenhed og strategi, hvor Tadej Pogačar især har markeret sig som en fremtrædende skikkelse. Selvom han tidligere har vundet løbet to gange, kæmper han endnu engang om den gule trøje.

Det er også blevet tydeligt, når man ser på 'pengelisten', som afslører, hvordan pengepræmierne ved dette års Tour de France er fordelt.

Læs også

Visma-Lease a bike deler rørende hilsen til Jonas Vingegaard efter Tour de France

Pro Cycling Stats afslører nenlig, at cykelrytteren gennem sin fremragende kørsel har indkørt hele 799.460 euro, hvilket udgør 34,7 % af de i alt 2.300.000 euro, som årets Tour de France handlede om. Dette resultat slår også Team Vismas imponerende rekord fra 2022, der lød på 779.750 euro.

Endnu vildere er det, at det faktisk kun er én rytter, der har vundet etaper – selvfølgelig ingen andre end. Pogačar, som så også tog seks af dem. Med disse sejre hev han i alt 621.180 euro hjem, hvilket svarer til næsten 78 procent af holdets samlede pengepræmie. Det står i kontrast til holdets næstbedste rytter, Joao Almeida, der indbragte et mere beskedent beløb, men som altså også tages i mod med kyshånd, på 78.760 euro.

Mon ikke, der lurer en 'medarbejderbonus' rundt om hjørnet for Pogacar, for den fremragende præstation ved dette års Tour de France.

Læs også

Stor nyt om Jonas Vingegaard-konkurrent: Udgår fra Touren

2024-07-22T08:06:27Z dg43tfdfdgfd