TENNISLEGENDE LANGER UD EFTER NOVAK DJOKOVIC-FADæSE: DET ER EN JOKE

John McEnroe har opfordret Grand Slam-cheferne til at ændre deres tidsplaner, som han beskriver som en 'joke'. Det kommer i forbindelse med, at Novak Djokovic nu står til at misse Wimbledon.

Den 37-årige serbiske stjerne gennemgik knæoperation i Paris, efter at have pådraget sig en slem knæskade ved French Open. Det står ikke klart endnu, men det er næsten helt sikkert, at det udelukker ham fra Wimbledon.

Læs også

Trods tidligt exit: Holger Rune tjente millionbeløb under French Open

Kæmpe avis afslører: Trist nyt for Novak Djokovic

Djokovic spillede to kampe med fem sæt i træk, hvor den første sluttede kl. 03.06 søndag. Han kritiserede derefter Roland Garros-ledelsen efter at have 'ødelagt' sit knæ på en 'glat' bane dagen efter. Det fik ham til at trække sig før kvartfinalen mod Casper Ruud.

Og legenden McEnroe kritiserede også ledelsen for at sende den 24-dobbelte Grand Slam-mester på banen så sent lørdag aften. Han mener, at situationen kunne være undgået, og at det er tid til at lytte til spillerne og stoppe dem fra at spille efter midnat.

"Det var forfærdeligt. Det var en joke. Det er en skamplet for vores sport. Det kaster ikke et godt lys på tidsplanen, som var en joke, at de sendte ham på banen kl. 22.30 lørdag," siger han ifølge The Sun.

"Han havde talt om knæproblemet før turneringen. Det kunne ikke have hjulpet. Og det fortsætter til kl. tre om morgenen - absurd! Hvis dette ikke ændrer mentaliteten hos Grand Slam-turneringer om denne  tidsplanlægning, ved jeg ikke, hvad der vil. Han er verdens bedste spiller."

"Han er en af de største nogensinde - måske den største. Han blev skadet, og det bidrog til det. At skulle spille til kl. 03 om morgenen… Man kan ikke sige, at det ikke havde en effekt på hans krop, hans system og hans restitution.

"Hvad tid gik han i seng? Kl. 07? Hvor meget søvn fik han? Det er ikke godt for vores sport. Det ser dårligt ud. Spiller LeBron James i NBA-finalerne kl. 03 om natten? Det er absurd."

"Der var meget regn, og de forsøgte at indhente, men de behøvede ikke at spille Grigor Dimitrovs kamp før Djokovics. Jeg ved ikke, hvad de tænkte. Jeg ved ikke, hvorfor de vil lytte til mig nu - de har ikke lyttet i de sidste 45 år! Hvad jeg siger, er, hvad jeg mener er bedst for sporten. Dette skal ændres."

"Jeg håber, spillerne får lidt mere penge ud af den samlede pakke. De burde være partnere med Grand Slam-turneringer. Ikke lejesoldater. Start aftenkampene tidligere. Start kl. 19. Alt for ofte - efter min mening - skyder tennissporten sig selv i foden."

Restitution fra denne type skade, som Djokovic har pådraget sig, er normalt mellem tre til seks uger. Det betyder, at Djokovic med stor sandsynlighed er udelukket fra Wimbledon, der starter den 1. juli.

Læs også

Her bliver det bekræftet: Caroline Wozniacki deltager

Ekspert slår fast: Her er Holger Rune nødt til at blive bedre

2024-06-07T10:17:51Z dg43tfdfdgfd