TENNISSTJERNEN NOVAK DJOKOVIC VIL IKKE BO I OL-BYEN: "EN AF GRUNDENE ER MIT ..."

Novak Djokovic ankom til Paris med ét klart mål for øje: at sikre sig den eneste titel, der mangler i hans imponerende karriere, nemlig en OL-guldmedalje.

OL i Paris er med al sandsynlighed den serberens sidste chance, for han er ved næste OL 41 år gammel.

Det klare mål har ført til en bemærkelsesværdig beslutning om at bo uden for den olympiske landsby. En beslutning, som ved første øjekast kan virke overraskende, men som serberen forklarede åbent ved en pressekonference.

Læs også

Efter at have lidt et nederlag i semifinalen mod Alexander Zverev ved OL i Tokyo i 2021, er Djokovic fast besluttet på at få revanche.

Han ser OL i Paris som en chance for at fuldende sit CV og styrke sin status som en af de største tennisspillere nogensinde. For at opnå den store drøm har han valgt at ændre sin tilgang radikalt.

I Japan boede Djokovic i den olympiske landsby sammen med de andre atleter, og hans beskedne attitude blev rost af mange.

Men denne gang har han valgt en anden vej.

Noget, han har forklaret på et pressemøde inden OL.

Her forklarede han, at behovet for privatliv og fuld koncentration på turneringen var afgørende for hans beslutning om ikke at overnatte i landsbyen: “En af grundene er mit privatliv. Jeg ønskede mere privatliv og forblive fokuseret på turneringen.”

Djokovic understregede også, at selvom han værdsætter den unikke energi i landsbyen, føler han, at det er bedre for hans forberedelser at bo et andet sted.

Han planlægger dog stadig at besøge landsbyen for at mærke atmosfæren og støtte sine medatleter.

Serberens beslutning viser tydeligt hans store ambitioner for OL i Paris. Efter et nyligt nederlag i Wimbledon-finalen er verdens nummer to fast besluttet på ikke at nøjes med mindre end guld.

Han har også begrænset sin fritid for at fokusere på sit hovedmål: “Jeg vil gerne se masser af sport, men jeg vil ikke have så mange muligheder. Jeg vil gøre et forsøg.”

Djokovic kan muligvis stå overfor sin gamle rival Rafael Nadal i en potentiel finale, hvilket ville være en episk afslutning på en af tennishistoriens mest ikoniske rivaliseringer.

Finalen i den olympiske tennisturnering spilles den 11. august.

2024-07-27T11:35:55Z dg43tfdfdgfd