THOMAS THOMASBERG RASER EFTER NEDERLAG: ‘FLOT SCREENING AF DOMMEREN’

Kampen mellem FC Midtjylland og Brøndby vil blive husket som en intens kamp. Den direkte duel om guld end med 2-1 til Brøndby i en kamp, der fik et uventet efterspil.

En særlig episode kom i centrum efter kampen. En situation, hvor dommeren, Sandi Putros, ifølge FC Midtjyllands træner stod i vejen for Andre Rømer, udviklede sig katastrofalt for Midtjyderne.

Thomasberg af af den overbevisning, at Andre Rømer blev screenet af dommeren, der stod i vejen for at Rømer kunne tackle Suzuki, der derefter fik scoret sit andet mål.

Efter kampen udtrykte Thomas Thomasberg, træner for FC Midtjylland, sin frustration og bemærkede, at det var en “flot screening” af Putros, selvom det sandsynligvis var utilsigtet.

Denne kommentar har affødt en række reaktioner blandt fans og analytikere, der debatterer, om dommerens positionering bør overvejes mere nøje i lignende situationer.

Kampens resultat efterlader Midtjylland tre point bag Brøndby i tabellen, og det sætter ekstra pres på holdet forud for deres næste opgør, som er en udekamp mod Silkeborg.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-04-21T19:56:20Z dg43tfdfdgfd