THOMAS TUCHEL KRITISERER: GRåDIG BAYERN-SPILLER SKYLD I BEGGE REAL MADRID-MåL

I tirsdagens opgør i Champions League-semifinalens første ben på Allianz Arena endte det med et uafgjort resultat på 2-2 mellem Bayern München og Real Madrid.

Resultatet blev især præget af Bayern-forsvarer Kim Min-jaes spil, som ifølge Bayerns træner, Thomas Tuchel, var for aggressivt og endte med at koste holdet dyrt.

Den sydkoreanske forsvarer, som blev købt for omkring 312 millioner danske kroner fra Napoli sidste sommer, var direkte involveret i begge de mål, som Real Madrid scorede. Hans aggressive forsvarsspil blev kritiseret af Tuchel, der efter kampen påpegede, at Kims handlinger på banen var for “grådige” og fejlagtige.

Det skriver Daily Mail.

Kim blev først fanget på det forkerte ben af en pasning fra Toni Kroos, der førte til, at Vinícius Júnior scorede det første mål for gæsterne.

Senere i kampen lavede Kim en klodset tackling på Rodrygo i straffesparksfeltet, hvilket resulterede i et straffespark, som igen blev omsat til mål af Vinícius.

Til trods for fejlene stod Bayerns målmand, Manuel Neuer, bag sin holdkammerat og påpegede, at fejl er en del af fodboldspillet. “Vi talte om det i omklædningsrummet. Fejl sker, det er en del af fodbold,” sagde Neuer og understregede vigtigheden af at støtte hinanden som et hold.

Selvom kampen ikke endte med en sejr til Bayern, fremhævede Neuer også de positive aspekter af Kims præstation, hvilket tyder på, at han fortsat har holdets støtte til de kommende kampe. Tuchel og resten af holdet ser nu frem til returkampen, hvor de håber på at rette op på fejlene og sikre en plads i finalen

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-05-01T14:02:50Z dg43tfdfdgfd