TIDLIGERE KOLLEGA TALER UD OM MICHAEL SCHUMACHERS ULYKKE

Michael Schumachers tidligere Ferrari-kollega Rob Smedley kan nu afsløre, at han ikke med det samme var bekendt med omfanget af ulykken, der fandt sted for ti år siden.

I et interview med mediet Daily Star fortæller han, at det var tidligere Formel 1-kører Felipe Massa, der ringede til ham. Men det var først senere, at han fandt ud af, at det stod slemt til med den tyske Formel 1-legende.

Læs også

Lando Norris vil have FIA til at gøre 'frygtelig' regelændring om

Skuffet Kevin Magnussen efter Abu Dhabis Grand Prix: Kun én positiv ting

Toto Wolff roser dansk racerkører: Han har udviklet sig så meget

"Jeg var derhjemme, da jeg fik at vide, der var et opkald fra Felipe Massa. Han sagde: 'Åh, Michael har været ude for en skiulykke'. Jeg sagde: 'Nå, okay, er han kommet til skade?'. Han svarede: 'Ej, det tror jeg ikke, jeg har bare hørt, han har haft et uheld på ski," siger han til det britiske medie.

Desværre viste nyheden sig at være en helt anden. Han styrtede den 29. december 2013, hvor han slog hovedet mod en sten. Det gav ham alvorlige skader, hvorfor han måtte lægges i koma.

Da Felipe Massa ringede til Rob Smedley, var han dog ikke klar over dette. Derfor fik sidstnævnte også et indtryk af, at der ikke var tale om en alvorlig ulykke. Derimod troede han blot, at Schumacher havde brækket sit ben.

"Jeg troede bare, han havde brækket benet eller sådan noget. Da nyhederne begyndte at rulle omkring det, at det var meget mere alvorligt, var det eneste vi kunne gøre – og det eneste vi stadig kan gøre – at håbe og bede for ham," fortæller han.

Schumacher var i koma i 250 dage efter styrtet, og var igennem flere operationer. I september 2014 kom han hjem, men han har ikke vist sig offentligt siden. Desuden er det kun de allernærmeste, der kender hans præcise tilstand.

Læs også

Boris Becker med afsløring om Rune-samarbejde: Det må han leve med

Jannik Sinner i vild bedrift: Den første nogensinde

Boris Becker afslører: Har fået særlig tilladelse fra Holger Rune

2023-11-28T17:42:38Z dg43tfdfdgfd