TIDLIGERE UNITED-SPILLER LANGER UD EFTER HøJLUND: HAN OPFøRER SIG BARNLIGT

Der er store problemer i Manchester United for tiden, hvilket også smitter af på Rasmus Højlund. Det er tydeligt at se, at den unge angriber er meget frustreret, når han gang på gang ikke får bolden serveret.

Mandag aften løb United ind i en fiasko af de større, da de tabte 4-0 til Crystal Palace. Det har ikke blot ført til massiv kritik af spillerne, men også lagt yderligere pres på træner Erik ten Hag, der i forvejen er i farezonen for at blive fyret.

Læs også

Luis Enrique reagerer efter chokerende PSG-exit

Stor, dansk EM-nyhed har set dagens lys: Han kommer med

I løbet af kampen var Højlund flere gange i nærkamp med Joachim Andersen, der spillede en flot kamp i defensiven. På et tidspunkt røg de i totterne på hinanden, fordi Højlund var rasende over at blive nedlagt.

Efter kampen udtalte Andersen, at hans landsmand havde for nemt ved at gå i græsset. Og det er han tilsyneladende ikke den eneste, der mener, da han har fået opbakning fra Paul Parker, der selv har en fortid i Manchester United.

"Joachim Andersen er spot on, når han siger det. Højlund smed sig konstant, og det klæder ham virkelig ikke. Det må være frustrerende for Højlund, at hans landsholdskammerat havde så godt styr på ham, men Andersen må også være modbydeligt at spille over for. Han kom virkelig ind i hovedet på Højlund, siger Paul Parker ifølge Tipsbladet.

Parker gik endda så vidt at sige, at den 21-årige angriber 'opfører sig barnligt' for tiden.

"Hvis vi skal tale om Højlund, så er han et meget skidt sted i øjeblikket. Han opfører sig virkelig barnligt i øjeblikket, og det virker som om, at hans medspillere har haft en negativ indflydelse på ham, fordi de andre også opfører sig sådan. Han er en stor fyr, men han smider sig hele tiden, og det er irriterende at se på," siger han.

Læs også

Nu er det slut: AAB-legende indstiller karrieren

Phil Foden sætter Premier Leagues bedste start 11'er: Kevin de Bryune er ikke med

2024-05-08T19:02:21Z dg43tfdfdgfd