TOTO WOLLF MELDER UD OM LEWIS HAMILTON: "HAN HAR OPFøRT SIG..."

Det er ikke gået nogens næse forbi, at Lewis Hamilton skifter til Ferrari i 2025.

Alligevel udtrykker Toto Wolff fuld tillid til Lewis Hamiltons professionalisme og evne til at føre holdet gennem en udfordrende 2024 Formel 1-sæson.

Selvom Hamilton har kæmpet med at opnå top-seks placeringer i Grand Prix-løb i år, understreger Wolff, at han har en enorm betydning for teamet.

Og nu vækker Mercedes-bossen opsigt med en særlig melding.

Sådan skriver mediet Newsweek.

Læs også

Kevin Magnussen tjener kassen: Så mange penge har han udbetalt til sig selv

Max Verstappen ligger nu over Hamilton og Vettel på en meget speciel liste

Mediet skriver, at køreren er opsat på at udnytte sin erfaring til at hjælpe holdet over på den anden side af de udfordringer, de står over for lige nu.

Toto Wolff udtaler nu til Autosport, at han slet ikke betvivler, at Lewis Hamilton bliver ved med at gøre sit ypperste til sidste sekund:

"Jeg synes, ​​at Lewis er professionel. Han har opført sig på den måde indtil nu og forsøgt at holde sin og holdets moral oppe, selvom resultaterne ikke er der."

Den igangværende sæson byder ikke kun på personlige udfordringer for Hamilton, men også på en mulighed for at demonstrere sit engagement og fokus.

På trods af det kommende skifte til Ferrari, forbliver Hamilton dedikeret til nuværende problemer, Mercedes har, fortæller han:

"Lige nu vil jeg slutte på et højt niveau her. Så al min energi går til det her. Selvfølgelig er jeg spændt på fremtiden. Men lige nu går vi igennem en svær periode. Det er min udfordring."

Som forberedelse til det kommende Miami Grand Prix skrider frem, har Mercedes planer om at indføre opgraderinger i et forsøg på bedre at kunne forstå problemerne med deres W15 bil.

Med Hamiltons indsigt håber holdet på at vende tilbage til deres tidligere niveau.

Læs også

Her er den særlige grund til, at Max Verstappen har en gul Renault Clio i sin garage

Sergio Perez har klart krav til ny Red Bull-kontrakt

2024-04-30T07:30:46Z dg43tfdfdgfd