TOTTENHAM SæLGER PIERRE EMILE-HøJBJERG TIL STORKLUB

Tottenham Hotspur-midtbanespilleren Pierre-Emile Højbjerg er klar til at forlade klubben permanent.

Den 28-årige er faldet ned i hierarkiet i London-klubben siden Ange Postecoglous ankomst og har derfor brug for at forlade klubben for at spille regelmæssigt. Det ser ud til, at den franske klub Marseille er parat til at give ham en udvej denne sommer.

Læs også

Kasper Schmeichel har afleveret den: Så meget kostede den

Manchester United kan gennemføre otte handler i næste uge

Ifølge journalisten Santi Aouna er de to klubber blevet enige om en aftale for midtbanespilleren, og Tottenham står til at modtage 13,5 millioner euro for ham. Transferen forventes at blive gennemført i de kommende dage.

Den danske landsholdsspiller vil forsøge at få sin karriere tilbage på sporet med regelmæssig spilletid i Ligue 1-klubben. Det skriver mediet CaughtOffside.

Højbjerg har bevist sig selv som en pålidelig spiller i den engelske Premier League gennem årene, og der er ingen tvivl om, at han har kvaliteten og de tekniske egenskaber til at få succes med Marseille. Han kan vise sig at være et kvalitetsindkøb for dem, og han vil give kontrol, ro og defensiv stabilitet til holdet.

Den 28-årige dansker er på toppen af sine evner og vil forsøge at gøre en øjeblikkelig indvirkning i sin nye klub. Den danske landsholdsspiller kan se frem til at vende tilbage til sit bedste med regelmæssig førsteholdsfodbold i den kommende sæson.

Midtbanespilleren har også været kædet sammen med flere andre europæiske klubber denne sommer, men den franske klub har vundet kampen om hans underskrift. Deres fokus er nu at få en aftale om de personlige vilkår på plads og lukke aftalen hurtigst muligt.

I mellemtiden vil Tottenham se på at investere provenuet fra hans salg i en ny spiller. De har brug for at hente en ny central midtbanespiller, og det bliver interessant at se, om de kan bringe de rette tilføjelser ind.

Læs også

Hvem havde gættet det? Jürgen Klopp indgår ny 3-årig aftale

Nu har han sagt 'ja': Andreas Christensen har fremtiden på plads

2024-07-21T12:41:25Z dg43tfdfdgfd