TRIST NYT FOR HOLGER RUNE

Holger Rune viste flot figur til ved Paris Masters.

På trods af at han røg ud i kvartfinalen, kan han sagtens se sig selv i øjnene, da det ikke er nogen skam af blive sendt hjem af verdensetteren, Novak Djokovic, som også gik hen og vandt hele turneringen, i kvartfinalen.

På trods af Holger Runes flotte præstation ved Paris Masters, er der dog ikke gode nyheder for ham i dag, mandag.

Det skriver Ekstra Bladet.

Læs også

Det er ikke måtte ske, er sket: Holger Rune i doping-problemer

Nedtur for Kandis-Johnny: Nu deler han trist nyhed

Verdensranglisten er blevet opdateret, og det står klart, at Holger Rune er faldet helt ned på 10.-pladsen på ranglisten, hvilket er hans dårligste placering i over et halvt år.

Så på trods af fremgangen efter en svær periode rykker den danske stjerne altså tre pladser tilbage - men det er der en god forklaring på.

For et år siden vandt den unge dansker Paris Masters og optjente dengang 1000 point. Disse point er nu forsvundet, og kvartfinalen i Frankrig belønnede ham kun med 180 point.

Norske Casper Ruud, tyske Alexander Zverev og Taylor Fritz fra USA er navnene på dem, der nu har passeret danskeren.

Grund til at smile

Trods tilbagegang på verdensranglisten har den danske spiller en grund til at smile, da hans kvartfinaleplads sikrer ham nok point til at kvalificere sig til den kommende sæsonfinale i Torino.

ATP Finals er en prestigefyldt turnering, der samler de otte bedste spillere i kalenderåret, og i skrivende stund er Holger Rune som nummer otte på listen.

Danskerens norske kollega Casper Ruud er imidlertid uden for de otte bedste og behøver derfor ikke at planlægge en rejse til Italien.

ATP Finals forventes at finde sted fra den 12. til den 19. november og vil give Rune en chance for at vise sit talent på den store scene igen.

Læs også

Nedturen fortsætter: Trist nyt for Kasper Hjulmand og herrelandsholdet

Trist meddelelse fra Cecilie Beck: Har fået frygtet sygdom

2023-11-06T15:12:29Z dg43tfdfdgfd