TRIST NYT FOR JONAS VINGEGAARD

I år har Jonas Vingegaard muligheden for at lave Tour-hattrick, men på 4. etape af Baskerlandet Rundt endte den ydmyge Glyngøre-dreng i et voldsomt styrt, hvorfor hans deltagelse i det store etapeløb har været tvivlsom.

Heldigvis er Vingegaard tilbage på cyklen, og det betyder, at Tour de France-spekulationerne buldrer afsted på den store klinge.

Læs også

Nu udsendes pressemeddelelse om Jonas Vingegaard

Dette fag var Jonas Vingegaards yndlingsfag i skolen

For få dagen siden så en trist meddelelse dog dagens lys.

Her kom det frem, at to af danskerens holdkammerater, Dylan van Baarle og Steven Kruijswijk, misser Touren efter at have styrtet i Critérium du Dauphiné.

Det betyder, at Vingegaard ikke kan se frem til at få hjælp af de to dygtige ryttere i Touren, såfremt han selv når at blive klar.

Flere problemer

Som om det ikke var nok, så er der nu endnu mere trist nyt til den danske stjerne.

B.T. skriver nemlig, at Vingegaards måske allerbedste hjælperytter, Sepp Kuss, ikke er på toppen:

"Sepp Kuss stiller ikke til start på den sidste etape i Dauphiné. Han har ikke følt sig på 100 procent de seneste etaper, og med hans forberedelser til Tour de France i baghovedet har vi besluttet at give ham den nødvendige pause", skriver holdet på X.

Ifølge Sepp Kuss selv, så er der dog ikke nogen grund til at være bange for hans Tour-deltagelse:

"Jeg bliver nødt til at sige, at jeg aldrig har haft et godt Dauphiné, så der er ikke grund til bekymring", sagde han til TV 2 Sport i fredags.

Såfremt Vingegaard når at blive klar til Tour de France, bliver det spændende at se, om Sepp Kuss - på trods af de nuværende problemer - kan bidrage så meget, som han har gjort de tidligere år.

Læs også

Det kan være fristende, når man sidder i kø: Giver et klip i kørekortet og en bøde på 2.500 kroner

Nationalbanken med vigtig besked: Læs dette inden du tager på ferie

2024-06-09T18:13:43Z dg43tfdfdgfd