VICTOR OSIMHEN HAR FåET SJæLDEN KLAUSUL I GALATASARAY-KONTRAKT

Den nigerianske angriber blev stærkt kædet sammen med Al Ahli og Chelsea denne sommer. Desuden var han genstand for bud på Deadline Day fra begge klub, men i begge tilfælde blev en aftale ikke en realitet..

Saudi Pro League-klub fik et bud på omtrent 600 millioner kroner accepteret af Napoli, men havde kun plads til Ivan Toney fra Brentford.

Læs også

Paul Scholes tøvede ikke, da han skulle vælge mellem Messi og Ronaldo

Carlo Ancelotti vil hente Toni Kroos-afløser i Barcelona

Chelsea matchede ikke Osimhens lønkrav, og han endte i limbo hos Napoli, som fjernede ham fra truppen og fratog ham hans trøjenummer. Romelu Lukaku overtog nummeret efter igen at have sluttet sig til træner Antonio Conte.

Men i et overraskende twist, dukkede de tyrkiske mestre Galatasaray op med en løsning, da deres transfervindue er åbent indtil den 13. september.

De indgik hurtigt en lejeaftale, hvor de kun betaler for Osimhens årlige løn på cirka 75 millioner kroner. Det betyder, at de faktisk ikke betaler noget til Napoli for at leje ham i denne sæson.

Den tidligere Lille-spiller ankom til Istanbul mandag aften og blev mødt af jublende Galatasaray-fans. Men det er kommet frem, at Osimhen har bedt om en særlig klausul i sin kontrakt med den tyrkiske klub, som har imødekommet hans ønske.

Ifølge det tyrkiske medie A Spor gælder klausulen for i alt 10 specifikke klubber. Hvis nogen af de unavngivne klubber afgiver et bud i januar, får han lov til at forlade klubben.

For at sikre en permanent transfer fra Napoli har Osimhen også bedt om at få sin frikøbsklausul reduceret fra 970 millioner kroner til 'kun' 560 millioner kroner.

Hans kontrakt på Stadio Diego Armando Maradona udløber i juni 2026, men det står klart, at Osimhen har spillet sin sidste kamp for Napoli. Han blev hentet til klubben i en rekordhandel til en værdi af 580 millioner kroner tilbage i 2020.

Han har imponeret ved at score 76 mål i 133 kampe, herunder 31 på tværs af alle turneringer i 2022/23-sæsonen, hvor de også vandt Serie A.

Læs også

Liverpool har truffet beslutning om Salah efter nylig udtalelse

Legende kritiserer United for køb af Rasmus Højlund

2024-09-07T16:19:47Z dg43tfdfdgfd