VIDSTE DU DET? KORT EFTER KAMPEN BLEV DET BEKRæFTET OM NICO WILLIAMS

Den spanske landsholdsspiller, Nico Williams, gjorde god figur, da han leverede en imponerende indsats i kampen mod Italien, hvor hans præstationer på venstre fløj skabte store problemer for det italienske mandskab.

Og på trods af manglende mål var kantspilleren konstant farlig med sine driblinger og aggressive spil.

Læs også

Ten Hag brugte 1.850.807.304 kroner på sine første 5 første United-signinger: Ingen er stamspillere på førsteholdet

Torsdagens opgør mellem Spanien og Italien blev en demonstrativ opvisning i angrebsfodbold fra den spanske side.

Det spanske mandskab har også sat al modstand til vægs, og det blev ingen undtagelse, da det spanske hold sikrede sig en kneben sejr takket være et selvmål, der opstod efter en flot sekvens initieret af Nico Williams.

Med en præcis centring fra venstre fandt Nico Williams Alvaro Morata, som forlængede bolden, der endte med at blive sendt i eget net af Calafiori.

Nico Williams har vist sig som en afgørende spiller for Luis de la Fuentes landshold, og efter kampen blev Nico Williams fortjent kåret til kampens bedste spiller af UEFA, og det cementerer hans rolle som en af de mest dynamiske og indflydelsesrige spillere i opgøret.

Med blot 21 år på bagen, bliver Nico Williams betragtet som en af de vigtigste brikker i Spaniens fremtidige satsning, sammen med andre unge talenter som Lamine Yamal.

Du kan se Nico Williams stå med kampens bedste spiller-trofæet herunder:

Læs også

Thomas Delaney indrømmer: Går ikke grædende i seng over det

Bundesliga-klub vil hente Pierre-Emile Højbjerg

2024-06-27T18:19:19Z dg43tfdfdgfd